Ο κακός χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη κάθε φορά που φτάνει ο λογαριασμός της ΔΕΗ - «Με έπιασε η καρδούλα μου»

Γίνεται η αφορμή για πολλούς καβγάδες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη κάθε φορά που φτάνει ο λογαριασμός της ΔΕΗ - «Με έπιασε η καρδούλα μου»

Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, Ελένη, την Τετάρτη 16/11, αφού η παρουσιάστρια έκανε την έναρξή της και τα πρώτα της λόγια ήταν μία απολογία. Στην πορεία, η κουβέντα άγγιξε το θέμα του ρεύματος και εκεί είναι που τα πράγματα "ξέφυγαν".

Η ίδια άρχισε να εξηγεί πως κάθε φορά που έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ κυριαρχεί "αναταραχή" στο σπίτι της, ενώ γίνεται η αφορμή για καβγάδες στο σπίτι της με τα παιδιά της.

Ο κακός χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

«Με έπιασε η καρδούλα μου! Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ τριψήφιος, σοβαρός και βαρβάτος λογαριασμός», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Με όλα αυτά που γίνονται και τις ταραχές που παίρνουμε από τους λογαριασμούς, πρέπει να πηγαίνουμε μόνοι μας και να δηλώνουμε το ρεύμα μας, εμείς στο σπίτι μας πια το κάνουμε από τις πολλές φορές που μου σηκωνόντουσαν τα μαλλιά είπα τέλος θα πηγαίνουμε και θα το δηλώνουμε το ρεύμα μόνοι μας».

Και συμπλήρωσε για τον τσακωμό που προκύπτει εξαιτίας όλων των παραπάνω στο σπίτι της: «Εμείς διαφωνούμε όταν βράζουμε νερό για μακαρόνια, για φακή και αφήνουν ανοιχτό το καπάκι, ξέρετε πόσες φορές διαφωνούμε; Μου λένε "μα θα ξεχειλίσει…", βάλτο εσύ και όταν αρχίζει να βράζει, χαμήλωσέ το και βγάλε και το καπάκι…».

Ελένη Μενεγάκη

Για εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της η παρουσιάστρια

Τις προάλλες κορόιδευε τον συνεργάτη της για την ηλικία του, ωστόσο όσο μεγαλώνει και εκείνη αποκτά περισσότερες φοβίες και ανάμεσα σε αυτές είναι και η κατάσταση της υγείας της. Την Τετάρτη 16/11, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, πριν βρεθεί στην εκπομπή της, "Ελένη", βρέθηκε σε διαγνωστικό κέντρο και έκανε εξετάσεις.

Το εκμυστηρεύτηκε στους συναδέλφους της στον "αέρα", λοιπόν, και εξήγησε για ποιο λόγο ακριβώς θέλησε να κάνει έναν έλεγχο αυτή τη φορά.

«Από τη μία η γρίπη σε όλες τις μορφές, από την άλλη η άλλη με τις φωνές και είχα πάει να κάνω μία γενική εξέταση αίματος… για να βλέπουμε κι εμείς τι γίνεται… γιατί εμείς λέμε ότι είμαστε θηρία αλλά ο οργανισμός μας τι λέει… και μου είπε εκεί ο γιατρός που μου πήρε το αίμα ότι γίνεται χαμός φέτος με τις ιώσεις και τον ρωτούσα αυτό με τις φωνές, επειδή έβλεπα τον Κανάκη να παρουσιάζει εκπομπή χωρίς φωνή και είπα "μπράβο του που είναι εκεί και είναι μάχιμος" αλλά το είδα και αλλού…», είπε χαρακτηριστικά.