«Δε θα υπάρχει...» - Δε θα θυμίζει σε τίποτα το παλιό Masterchef ο 7ος κύκλος

Οι δηλώσεις των κριτών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα υπάρχει...» - Δε θα θυμίζει σε τίποτα το παλιό Masterchef ο 7ος κύκλος

Η επιστροφή για άλλη μια σεζόν του Masterchef είναι γεγονός με τον 7ο κύκλο να ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς (δείτε εδώ πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τον μαγειρικό διαγωνισμό).

Μπορεί να είναι ο τελευταίος διαγωνισμός, αφού από εκεί και πέρα δε θα δούμε νέο κύκλο αλλά μέσα από δηλώσεις, που έκαναν οι 3 αγαπημένοι κριτές στο Breakfast at star την Τετάρτη 16/11 έκαναν γνωστό στο κοινό, πως θα δούμε πολλές αλλαγές, κρατώντας μας έτσι σε αγωνία.

Οι δηλώσεις των κριτών του Masterchef 7 για τις αλλαγές στο παιχνίδι

«Φέτος θα είναι πολύ πιο στακάτο το πρόγραμμα. Λευκή ποδιά, είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν θα έχουμε τις δεύτερες ευκαιρίες που ίσως έχετε συνηθίσει. Οπότε, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο δυνατό, στακάτο, ποδιά, σπίτι, μαγειρική. Θα υπάρχει διαφορά στην επιλογή παικτών», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ έντονο, πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε ωραία, έτσι και φέτος. Θα δυσκολέψουμε πολύ τους παίκτες. Όσο προετοιμασμένοι κι αν έχουν έρθει, θα δουν τα πράγματα αλλιώς όλοι», τόνισε από τη μεριά του ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Έχουμε στις οντισιόν δύο χρώματα ποδιές, λευκή και μαύρη. Από τις οντισιόν η ποδιά είναι εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιο τρόπο, μαγειρικό, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία. Όταν μαζέψουμε τους πάντες μέσα στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε παλιότερα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερο πολύπλοκο και διαφορετικό. Δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος για δεύτερες ευκαιρίες για όλους», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Breakfast at star του Star.

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του παιχνιδιού

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχουν το πρώτο ραντεβού στα στούντιο «Καραμάνος» όπου θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων του MasterChef 7.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο φημολογείται έντονα πως αυτή θα είναι η τελευταία - τηλεοπτική πάντα - συνάντηση των τριών κριτών. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, τα διετή συμβόλαια που έχουν υπογράψει με το Star λήγουν τον Ιούνιο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές αν θα ανανεωθούν.

Η περσινή πορεία του MasterChef, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, κράτησε το Star, σε αξιόμαχη θέση κάτι που ευελπιστούν και για τον νέο κύκλο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξετάζονται πλάνα πιθανής αντικατάστασης του ριάλιτι μαγειρικής για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν 2023-2024 και αναζητείται το φορμάτ που θα μπορούσε να το διαδεχθεί, ανάλογα και με την πορεία που θα διαγράψει ο έβδομος κύκλος του MasterChef.

Δείτε στο TV-24.gr πότε κάνει πρεμιέρα το MasterChef 7