Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλάει ανοιχτά για το γάμο της με τον Στάθη Σχίζα

Θα φάμε κουφέτα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλάει ανοιχτά για το γάμο της με τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 16/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε το μοντέλο - επιχειρηματίας για την κοινή της ζωή με τον Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο επόμενο βήμα.

Είναι γεγονός, πως μιλάμε για ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ανέβουν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό λοιπόν, εξήγησε και η ίδια η Αλεξάνδρα τονίζοντας, πως για την ώρα απολαμβάνουν την συγκατοίκηση και δεν υπάρχουν σχέδια γάμου (δείτε εδώ τι συμβαίνει με ακατάλληλο πλάνο του ζευγαριού, που κόπηκε από εκπομπή).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα. Γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Mega Καλημέρα του Mega.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα σε έξοδό τους και οι δυο τους παραχώρησαν μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Τρίτη 15/11. Μοιράστηκαν αρχικά κάποια κομμάτια από την κοινή τους καθημερινότητα (δείτε εδώ τον νικητή του Survivor να πλένει πιάτα), ωστόσο η συζήτηση έφτασε σε άλλο επίπεδο.

Ο σύντροφος της Influencer, δηλαδή, άρχισε να μιλά για το γεγονός πως ότι κι αν αποφασίσουν να κάνουν, πάντα θα βρίσκεται κάποιος ο οποίος θα τους "κράζει" και κυρίως το βάρος θα πέφτει στην καλή του.

«Θα έκανα ένα bachelor και μέσα από την τούρτα να έβγαινε η νύφη», είπε αρχικά εκείνος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την πλευρά της, στην ερώτηση αν έχει σερβίρει φαγητό απ’ έξω ως μαγειρεμένο από την ίδια, απάντησε: «Εννοείται! Και μια και δυο… Παλαιότερα που δεν ήξερα να μαγειρεύω…».

«Μου βάζει μάσκες… εγώ μόνος μου δεν είμαι του σπορ. Αλλά έχουμε και αυτό που παρεξηγούμαστε, ό,τι και να πούμε πάλι στο βρακί της θα πουν ότι τον έχει βάλει», κατέληξε έπειτα ο Σχίζας.