«Μη μου την μετράτε την κοιλιά...» - Η ένταση της Μαίρης Συνατσάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Τι την ρώτησαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Mary Synatsaki
Instagram / Mary Synatsaki

Δεν μένει πολύ καιρός για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μαίρη Συνατσάκη και παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να μην έχει μια πολύ μεγάλη κοιλία συγκριτικά με άλλες εγκυμονούσες, που βλέπουμε.

Σχετικές ερωτήσεις λοιπόν δέχεται στο instagram με την ίδια να απαντάει την Τετάρτη 16/11 σε έναν ακόλουθο της, πως δεν επιθυμεί να δέχεται σχόλια για το μέγεθος της κοιλιάς της, γιατί αυτό έχει να κάνει συνολικότερα με την υγεία του παιδιού (δείτε εδώ πως αποκαλεί η ίδια το βρέφος).

Η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη για το μέγεθος της κοιλιάς της

«Παιδί μου υπάρχει μωρό εκεί μέσα; Εγώ αυτή την κοιλιά την είχα τριών μηνών», ήταν η ερώτηση ενός ακόλουθου με τη Μαίρη Συνατσάκη να απαντάει: «Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια, αλλά επειδή είμαστε και τελική ευθεία και όλα έχουν να κάνουν πια με την ανάπτυξη του πιτσινιού, μην μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι. Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε ημέρα της ζωής μου να είναι αρκετή».

Συνατσάκη
Instagram / Mary Synatsaki

Αυτή θα είναι η νονά του μωρού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε γίνεται και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως νονά του παιδιού θα είναι φυσικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Είμαι 7 μηνών και κάτι. Η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο για μια γυναίκα. Πως θα μπορούσε κιόλας. Είναι 9 μήνες που συνεχίζει τη ζωή της, όπως κάθε άνθρωπος και βάλε σε αυτό και τις όποιες αλλαγές, δυσκολίες, ορμόνες. Μου κάνει πολύ δύσκολο ή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να είναι μια ονειρεμένη περίοδος αυτή η 9μηνη. Συνεχίζω τη ψυχοθεραπεία. Το φύλο του μωρού εμείς το ξέρουμε, εσείς δε ξέρω πότε θα το μάθετε. Θα δούμε. Η Ντορέττα (Παπαδημητρίου) θα είναι η νονά. Και νομίζω πως είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για τη σχέση μας τόσα χρόνια να πάρει αυτή τη μορφή» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού έστειλε τις ευχές της στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια γνωρίζει το φύλο του μωρού τους.

«Το ξέρουνε το φύλο, το ξέρανε από τον Αύγουστο που βρεθήκαμε παρέα και φάγαμε. Το ξέρω και εγώ, αλλά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να προδώσω την εμπιστοσύνη της Μαίρης και του Ίαν» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.