Βασίλης Ζούλιας: Η ερώτηση για την Βίκυ Καγιά που τον έκανε να ιδρώσει μπροστά στις κάμερες

Η απίστευτη αντίδραση που έφερε αμηχανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: Η ερώτηση για την Βίκυ Καγιά που τον έκανε να ιδρώσει μπροστά στις κάμερες

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στις κάμερες, όταν ο Βασίλης Ζούλιας ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το μπούλινγκ που εξομολογήθηκε πως δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν ήταν κριτής στο GNTM.

Συγκεκριμένα, μια ερώτηση σχετικά με την Ραμόνα Βλαντή για την Βίκυ Καγιά, μετά τις δηλώσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα... τον έκανε να ιδρώσει.

Η ερώτηση που ίδρωσε τον Βασίλη Ζούλια

Όταν τον ρώτησαν πως η Ραμόνα Βλαντή είπε ότι δεν βλέπει καθόλου παράλογο το να έχει δεχτεί μπούλινγκ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ αναλυτικά τη δήλωση της) απάντησε: «Μπούλινγκ; Δεν το παρακολουθώ αγαπώ πολύ και την Ραμόνα και την Βίκυ Καγιά».

Στην συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος είπε πως η Ραμόνα ανέφερε πως όποιος είναι γλυκούλης στις κάμερες δεν είναι και backstage και στη ζωή του και αν την γνωρίζει, η αντίδραση του ήταν επική αφού σχολίασε πως «Με ιδρώνει αυτή η ερώτηση σου» έχοντας σκουπίσει τον ιδρώτα από το πρόσωπο του. Μη θέλοντας ωστόσο να δώσει περισσότερο έκταση στο θέμα, η συζήτηση άλλαξε.

Οι δηλώσεις που ξεκίνησαν τις φήμες πως η Καγιά έκανε μπούλινγκ στην Ηλιάνα

Ο Παναγής Τζωρτζάτος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε από ποιον κριτή είχε μεγάλο παράπονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού είχαν συζητήσει την άσχημη περίοδο που είχε περάσει.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό» ανέφερε.

Μετά από αυτό λοιπόν, πολλοί έγραψαν πως η Βίκυ Καγιά της έκανε μπούλινγκ. Βέβαια, λίγες ημέρες αργότερα μίλησε ξανά στις κάμερες και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός διευκρίνισε ότι ουδέποτε αναφέρθηκε ο ίδιος σε bullying που τυχόν δέχθηκε η Ηλιάνα από τη Καγιά ή από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο του reality μόδας.

«Στις δηλώσεις που έκανα δεν ανέφερε πουθενά τη λέξη bullying. Τη θεωρώ μία τόσο σημαντική λέξη βαρύγδουπης σημασίας και είναι ικανός και υπεύθυνος να μιλήσει μόνο αυτός που το ‘χει υποστεί. Δεν θα το έκανα ποτέ» ξεκαθάρισε ο Παναγής Τζωρτζάτος και πρόσθετε : «Το μόνο που είπα είναι ότι η Ηλιάνα δεν πέρασε καλά στο GNTM και ότι έχει κάποια παράπονα».

Επίσης, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι επικοινώνησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πως ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους. «Ήταν χρέος μου να την πάρω τηλέφωνο. Αν είχα το τηλέφωνο της Καγιά, θα έπαιρνα και την Καγιά. Ήταν μία παρεξήγηση».