«Παντρεύτηκα, γιατί...» - Η αποκάλυψη του Ηλία Βρεττού για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη

Είναι έτοιμοι να κάνουν παιδιά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παντρεύτηκα, γιατί...» - Η αποκάλυψη του Ηλία Βρεττού για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον γάμο του Ηλία Βρεττού με την καλή του, Αναστασία Δεληγιάννη (δείτε εδώ το νυφικό της), και σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί ο τραγουδιστής, μιλά για τα συναισθήματα που τον οδήγησαν στην ένωση μαζί της και για την πιθανότητα της δημιουργίας οικογένειας με εκείνη.

Ακριβώς γι' αυτά μίλησε, λοιπόν, και την Πέμπτη 17/11 στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος λάμπει από ευτυχία και τα λόγια του "στάζουν μέλι".

Γιατί παντρεύτηκε ο Ηλίας Βρεττός

«Η Αναστασία είναι γενικά πανταχού παρών, είναι δίπλα μου στα πάντα, είναι δίπλα μου ουσιαστικά. Δηλαδή, ακόμη κι όταν δεν είναι σαν φυσική παρουσία, είναι εκεί και όταν μπορεί να είναι κοντά μου και σαν φυσική παρουσία είναι όντως. Και στην περιοδεία ήρθε μαζί μου στην Αμερική και τον Καναδά. Ήμασταν και αμέσως μετά από τον γάμο, οπότε ήταν και ωραίο το timing, γιατί συνδυάσαμε και τη δουλειά μαζί με το honey moon και τις όμορφες στιγμές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στα 39 μου αισθάνομαι γεμάτος από εμπειρίες. Δεν μου λείπει κάτι. Έχω ζήσει, όντως, έντονα τη ζωή μου. Γι' αυτό τον λόγο προχώρησα και στον γάμο, αλλά όχι μόνο γι' αυτό. Αισθάνομαι ότι αν δεν ήταν η Αναστασία δεν θα έπαιρνα εύκολα την απόφαση να παντρευτώ. Παντρεύτηκα, γιατί είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί μου βγάζει αυτά που μου βγάζει και γιατί πραγματικά βλέπω τη ζωή μου μαζί της και μακάρι να συνεχιστεί όλο αυτό και να πάει έτσι όπως το ονειρευόμαστε».

«Αισθάνομαι ότι είμαστε ήδη οικογένεια με την Αναστασία. Έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί, παιδιά, όσα με αξιώσει ο Θεός. Όταν παντρεύονται δύο άνθρωποι αυτό θέλουν να κάνουν», κατέληξε.

Το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η Αναστασία Δεληγιάννη μετά από τον λαμπερό γάμο που έκαναν την Κύμη -δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής και η αγαπημένη του ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος με έναν άκρως εντυπωσιακό προορισμό καθώς ήταν η Νέα Υόρκη.

Φυσικά, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε διάφορες πόλεις, γεμίζοντας με μοναδικές εμπειρίες και στιγμές. Μεταξύ άλλων άλλων, επισκέφθηκαν το Magic Kindom Park, ένα θεματικό πάρκο στο Bay Lake της Φλόριντα, θέλοντας να γίνουν για λίγο και πάλι παιδιά.