«Γιατί αγόρι μου γλυκό; Είναι δυνατόν να...» - Η απίστευτη ατάκα της Φαίης Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γιατί αγόρι μου γλυκό; Είναι δυνατόν να...» - Η απίστευτη ατάκα της Φαίης Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Μια απίστευτη ατάκα και αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού μας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν ήρθε η ώρα να συζητήσουν με την ομάδα της στον ΣΚΑΙ, το άσχημο σχόλιο που δέχτηκε ο πρώην συνάδελφος της στο twitter, σχετικά με τη νέα του στήλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

«Αλήθεια τώρα… Υπάρχει κόσμος που του αρέσει να βλέπει τον Ουγγαρέζο στην τηλεόραση και να τον συμπαθεί κιόλας;», έγραψε ένας τηλεθεατές, με τον δημοσιογράφο να κάνει repost στο twitter.

Η ατάκα της Σκορδά για τον Ουγγαρέζο

Έχοντας σχολιάσει το γεγονός, παίρνοντας φυσικά το μέρος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, θέλησε να σχολιάσει και την φωτογραφία που έχει στο προφίλ του στο twitter.

«Πρώτα από όλα η φωτογραφία που βάζεις Δημήτρη μου είναι από μια άλλη εποχή. Σου έχω πει 100 φορές έλα να σε βγάλω μια φωτογραφία να την βάλεις προφίλ στα social σου. Μα είναι δυνατόν να έχεις την φωτογραφία από το MEGA; Γιατί αγόρι μου;», είπε η Φαίη Σκορδά με χιούμορ.

Το σχόλιο του Λιάγκα

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονα σχόλια σχετικά με τον ρόλο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης τα οποία θεώρησαν πως θα "ηρεμούσαν" μετά την ανακοίνωση για την νέα στήλη του

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, συνεχίζει να πιστεύει πως τον παραγκωνίζουν, καθώς όταν κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι, εκείνος από πρώτη θέση, μεταφέρθηκε στην άκρη, σχεδόν εκτός πλάνου. Μάλιστα, οι δηλώσεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ήταν αρκετά αιχμηρές και σίγουρα θα σχολιαστούν.

«Βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά…», είπε αρχικά και ο Τάσος Τεργιάκης τον διέκοψε λέγοντας: «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή».

Στη συνέχεια, ωστόσο ο ίδιος επισήμανε: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου… Σαν καψόνι. Στην Ελένη γίνονται καψόνια;»

«Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου», απάντησε ο συνάδελφός του.

Γιώργος Λιάγκας