«'Ηθελα να αυτοκτονήσω, δεν είχε νόημα για μένα η ζωή»

Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«'Ηθελα να αυτοκτονήσω, δεν είχε νόημα για μένα η ζωή»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Πέμπτης 17/11, και αναφέρθηκε διεξοδικά στην καριέρα της, στην καταστροφή της, αλλά και στην σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει με την κόρη του και παρουσιάστρια, Ναταλία).

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της, η οποία την οδήγησε στο σημείο να σκέφτεται πως δεν υπήρχε λόγος να βρίσκεται στη ζωή, με αποτέλεσμα να θέλει να αυτοκτονήσει. Η εξομολόγηση αυτή σόκαρε το πάνελ, καθώς κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για μία τέτοια δήλωση.

Γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει η Μαρία Ιωαννίδου

«Ήθελα να τοποθετηθώ. Να δείξω ότι δεν είμαι μόνο η σαχλή και αφελής Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού», ανέφερε αρχικά και αποκάλυψε για το βιβλίο της που πρόκειται να γίνει και τηλεοπτική σειρά: «Μου έγινε μία πρόταση από τον κύριο Καπελούζο, που κάναμε το Μην Ψαρώνεις. Θα προτείνω και στη Ναταλίτσα να παίξει», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι μου μοιάζει η Δανάη Μιχαλάκη και θα μου άρεσε να με υποδυθεί, από τα 50 και μετά θα παίξω εγώ».

«Όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή. Ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου. Καλά που υπάρχει και ο Δημήτρης σήμερα στη ζωή μου, ο σύντροφός μου, γιατί αλλιώς είμαι μόνη» εξομολογείται συγκινημένη η Μαρία Ιωαννίδου. «Ήμουν η Barbie του, γιατί ήταν σκεπτόμενος και μοιραία μελαγχολούσε», σημείωσε.

Και κατέληξε: «Φταίω κι εγώ που διαστρεβλώθηκε η εικόνα μου, διότι κράτησα την αφέλεια της τσιχλόφουσκας και μιλούσα για όλα. Μου το έλεγε συνέχεια και η Ναταλία. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι».

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Ο φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε σε αποκλειστικές φωτογραφίες την Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κρητικό σε βραδινή τους έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (27/4) στο Μέγαρο Μουσικής.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Ωστόσο, η ίδια να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική της σχέση καθώς δεν γνωρίζουμε πολλά για τον σύντροφό της αλλά φαίνονται τρελά ερωτευμένοι μιας και είναι αρκετά ταιριαστοί. Από την άλλη, η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το κίνημα #metoo μιας και εξακολουθεί να απασχολεί ιδιαίτερα τον χώρο της υποκριτικής.

Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον σύντροφό της

Η Μαρία Ιωαννίδου στο Μέγαρο Μουσικής