«Έχει μία κόπωση...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ματίνας Νικολάου στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει μία κόπωση...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ματίνας Νικολάου στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν μερικές φήμες, οι οποίες θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να έχει "κλείσει" συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη για το κανάλι του ALPHA για την επόμενη σεζόν. Η κάμερα του Mega Καλημέρα, εντόπισε την Ματίνα Νικολάου, την πιο κοντινή συνεργάτη του παρουσιαστή αυτή την περίοδο και η ρεπόρτερ του σταθμού την ρώτησε για όσα ακούγονται.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε πως τουλάχιστον αυτή τη χρονιά γνωρίζει πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές, ωστόσο το τι κάνει ο φίλος της είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Βέβαια, και εκείνη φαίνεται πως κάπως έχει κουραστεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.

Η απάντηση της Ματίνας Νικολάου για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά

«Αυτή η τηλεοπτική χρονιά δεν έχει αλλαγή. Περνάμε ωραία και διασκεδάζουμε. Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει με τον Alpha, δε νομίζω να έχει μιλήσει, εγώ πάντως με χαρά θα συνεχίσω και με λύπη θα σταματήσω. Σίγουρα θα είναι για να κάνουμε κάτι άλλο καλύτερο. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να το συζητάμε, θα δούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το Καλό Μεσημεράκι, πέμπτος χρόνος, καθημερινό live σίγουρα έχει μία κόπωση την οποία θα προτιμούσα να βγάλω από τη ζωή μου. Την κόπωση όμως, όχι την εκπομπή κι αυτό που περνάμε, γιατί περνάμε πολύ ωραία! Θα δούμε, δεν ξέρω».

«Θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια να κάτσω για έναν χρόνο στο σπίτι μου και να ασχοληθώ μόνο με το παιδί μου. Επειδή αυτό δεν μπορώ να το κάνω, ό,τι έρθει και μου κάνει κλικ, θα κάνω αυτό», κατέληξε.

«Περνάνε πολλά από το μυαλό του»

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Ματίνα Νικολάου στα παρασκήνια του J2US και η ρεπόρτερ του ALPHA βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας, αλλά και του συνεργάτη της, Νίκου Μουτσινά.

Εκείνη, παρόλα αυτά, εξήγησε με πολύ ευγενικό και απλό τρόπο πως δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει αποφασίσει ο φίλος της, αλλά ακόμη κι αν χωριστούν στο "γυαλί" σημασία έχει να κάνουν πράγματα που θα τους "γεμίζουν" και θα τους προσφέρουν χαρά.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Νίκος. Δεν μου έχει πει τι ακριβώς θα κάνει. Μπορεί να περνάνε πολλά από το μυαλό του. Εγώ θέλω να κάνουμε κάτι που θα μας δίνει χαρά και, είτε είμαστε μαζί είτε χώρια… Από εκεί και πέρα, θα δούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και θα δούμε. Ας τελειώσει η φετινή χρονιά και βλέπουμε για του χρόνου».