«Να κάνει τον σταυρό του...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση Σαρρή & Σαμπάνη

Τα είπε έξω από τα δόντια η παρουσίαστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να κάνει τον σταυρό του...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση Σαρρή & Σαμπάνη

Ένα ιδιαίτερο σχόλιο, σχεδόν αποθεωτικό ακούσαμε από την Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη 17/11 στο Super Κατερίνα κατά τη διάρκεια στήλης μόδας με πολλά μοντέλα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, που τόσο αγαπάει τις άλλες γυναίκες και δεν τις βλέπει ανταγωνιστικά σχολίασε την Ιωάννα Σαρρή, που ήταν εκεί με τα καλύτερα τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα της, αναφέροντας παράλληλα, πως ο Γιώργος Σαμπάνης είναι πολύ τυχερός που την έχει (δείτε εδώ τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τις φήμες περί εγκυμοσύνης).

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση Σαμπάνη - Σαρρή

«Καλλονή! Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου που έχει την πιο ωραία γυναίκα και το πιο καλό κορίτσι. Να κάνει τον σταυρό του κάθε μέρα. Καλό παιδί και αυτός», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Kατερίνα του Alpha.

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου για τα δικά της ερωτικά

Το σημερινό 10/11 κουίζ της Super Κατερίνα σχολίασε η παρουσιάστρια με την Έλενα Πολυκάρπου και αυτό αφορούσε μια πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε μάλιστα κάποια στιγμή Κατερίνα Καινούργιου που ντύθηκε σήμερα στα μαύρα με την Έλενα Πολυκάρπου να απαντά: «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω».

Τότε, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».