«Πιείτε ένα ξυδάκι, καλό θα είναι» - Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις με το βίντεο για τη μητρότητα

«Δεν πρόκειται να πάρω άδεια από κανέναν σας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πιείτε ένα ξυδάκι, καλό θα είναι» - Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις με το βίντεο για τη μητρότητα

Μια σειρά από αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο για ακόμη μια φορά ένα βίντεο που δημοσίευσε χθες 16/11 η Τζούλια Νόβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θέλω να μιλήσω σε όλες εσάς οι οποίες μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας. Δηλαδή πραγματικά, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε; Τι να πω;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα να λάβει πολλά μηνύματα από μητέρες (δείτε εδώ όλο το βίντεο).

Η ίδια λοιπόν επέστρεψε με ένα νέο βίντεο σήμερα 17/11, προκειμένου να απαντήσει στα κακοπροαίρετα σχόλια που δέχτηκε.

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα

«Μια παρένθεση παιδιά, όλοι εσείς μου στέλνετε κακοπροαίρετα μηνύματα, τα οποία έχουν να κάνουν με το βιντεάκι το χιουμοριστικό που ανέβασα χθες… Σας παρακαλώ πιείτε ένα ξυδάκι, καλό θα είναι, κουνήστε το κεφαλάκι σας, προσπαθήστε να κοιτάξετε τη δουλειά σας αφήστε τους άλλους να εκφραστούν όπως θέλουν. Δεν έχω να δώσω αναφορά σε κανέναν, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω όπως και εσείς το ίδιο! Θα σας αρέσει να σας πω εγώ πώς να κάνετε τη ζωή σας;», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Πριν μερικές μέρες απάντησε και για τις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο που είχε ανεβάσει

Λίγο μετά λοιπόν την αναφορά της στην άγρια επίθεση που δέχθηκε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννη Μάρκου (δείτε εδώ τι είπε γι' αυτό), η ίδια θέλησε να απαντήσει και στην "επίθεση" που έλαβε ξανά από αγνώστους στον λογαριασμό της στο Instagram λόγω της καταγωγής της, κάνοντας μια αιχμηρή ανάρτηση, που όμως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ωστόσο, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησαν να της "επιτεθούν" ξανά, με την ίδια να μην πτοείται και να προχωρεί σε μια νέα ανάρτηση, δίνοντας έτσι την δική της απάντηση.

«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό, αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού, σας φαίνεται τόσο προσβλητικό… τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Από ότι φαίνεται, απλώς το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα στο νέο story που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η απάντησή της Τζούλιας Νόβα στις αντιδράσεις που προκάλεσε με την συγκεκριμένη φωτογραφία