Με μπότες όλο στρας, μίνι φούστα και t-shirt - Αναστάτωσε ολόκληρο το Άμστερνταμ η Έλενα Παπαρίζου με την εμφάνισή της

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram / helenapaparizou
instagram / helenapaparizou

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Έλενα Παπαρίζου, προκειμένου να πραγματοποιήσει μερικές live εμφανίσεις της (δείτε εδώ όμως σε ποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας θα εμφανίζεται) με την τραγουδίστρια να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η ίδια διατηρεί εξάλλου έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί χαμό με τις εμφανίσεις της, μιας και η μια είναι πιο "καυτή" από την άλλη.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή της μαζί με τους Antique και όπως είδαμε πρέπει να αναστάτωσε ολόκληρη την πόλη, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μπότες γεμάτες στρας, μια μαύρη κοντή φούστα και ένα t-shirt!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Άμστερνταμ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Άμστερνταμ 

Εξίσου εντυπωσιακή όμως είναι και άβαφη

Η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την Έλενα Παπαρίζου στο αεροδρόμιο και το πρωί της Τρίτης 6/9 προβλήθηκαν στην εκπομπή οι δηλώσεις της. Η ίδια ήταν εντελώς άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και σχεδόν αχτένιστα μαλλιά, δείχνοντας μία άλλη πλευρά της μπροστά στον φακό, ενώ στα social media με το look της προκάλεσε "σάλο" στα σχόλια, και μίλησε για διάφορα θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα επαγγελματικά της βήματα, η σχέση της με τον καλό της, αλλά και οι διακοπές που πέρασε αυτή την σεζόν που πέρασε.

«Ξεκινάνε τα γυρίσματα τώρα, την μεθεπόμενη εβδομάδα. Όλοι μαζί, όλη η αγαπημένη παρέα», είπε αρχικά για το The Voice που επιστρέφει και φέτος.

Και συμπλήρωσε για το σύζυγό της με τον οποίο πέρασαν κάποιο διάστημα μακριά λόγω δουλειάς, αλλά και για το καλοκαίρι της: «Το θέμα είναι ότι είμαστε καλά, έχουμε την υγειά μας, είμαστε αγαπημένοι. Διακοπές έξι μέρες πήγα στο χωριό μου, η αλήθεια είναι, με κλαρίνα και ποτάμια, γιατί μου αρέσουν αυτές οι εναλλακτικές και όμορφες διακοπές».