«Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου...» - Άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά η Έλενα Χριστοπούλου

Από τη συνέντευξή της στο Καλό μεσημεράκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου...» - Άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά η Έλενα Χριστοπούλου

Tην Πέμπτη 17/11 η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό μεσημεράκι παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη μιλώντας τόσο για τον εαυτό της αλλά και για ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία η manager συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την αγάπη και τον σεβασμό της μίας προς την άλλη να είναι αμοιβαία. Η Έλενα ανάμεσα στα όσα είπε λοιπόν, δε γινόταν να μην αναφερθεί και στο Love island, το οποίο παρουσίασε η Ηλιάνα, αλλά κόπηκε πρόωρα (δείτε εδώ τα σχόλια της Έλενας για το πρόωρο τέλος).

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ήθελε πολύ να το κάνει, το βλέπει σε παγκόσμια κλίμακα. Μου άρεσε κι εμένα, γιατί είναι ένα φρέσκο, ωραίο, ρεαλιστικό παιχνίδι» απαντά η Έλενα Χριστοπούλου και σημειώνει: «Στη ζωή αυτή μετράμε τις νίκες και τις ήττες μας. Δεν θέλω να ωραιοποιώ τα πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά. Βάζει την εμπειρία αυτή στη ζωή της και πάει παρακάτω. Είμαι πολύ περήφανη για το «παιδί» μου, γιατί είναι πάνω απ’ όλα επαγγελματίας. Πήρε ένα concept και το έφερε εις πέρας».

«Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα. Είναι ένα συμπαγές πρόσωπο. Ωστόσο, δεν θα έκανα κάτι μαζί της τηλεοπτικά, γιατί έχει τη δική της πορεία. Εάν το κρίνει η ίδια, θα την ακολουθήσω πιστά, γιατί μαθαίνω από εκείνην πολλά», είπε η Έλενα Χριστοπούλου στο Καλό μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ.

Κόλαφος" η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Δευτέρας 7/11 και η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το τηλεοπτικό μέλλον της οποίας είναι ακόμη αβέβαιο, μετά το "κόψιμο" του Love Island (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση γι' αυτό).

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως το μοντέλο δεν έχει πολύ εμπειρία ακόμη σε ότι αφορά την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο θεωρεί πως της αξίζει να της δίνονται νέες ευκαιρίες και να δοκιμάζεται σε καινούρια πρότζεκτ. Μάλιστα, απάντησε και για την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

«Η Ηλιάνα, όπως κάθε άνθρωπος στη ζωή αυτή και στην πορεία, παίρνει αυτό που του αξίζει. Η Ηλιάνα έχει μια πορεία πολύ συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια, είναι καινούργια σε αυτή την ιστορία που λέγεται ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα καινούργιο παιδί που της δίνονται ευκαιρίες επειδή της αξίζει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Κι εγώ μαθαίνω ότι θα γίνει το My Style Rocks. Προς το παρόν είμαι εδώ, στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και δεν ξέρω τίποτα άλλο. Ο νέος μου ρόλος είναι αυτός που είχε συμφωνηθεί εξ αρχής, να είμαι δίπλα στη Φαίη».