''Έσκασε'' τούρτα από το πουθενά - Η εντυπωσιακή έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα γενέθλια της Νάνσυ Αντωνίου

Η αντίδρασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούγλου και η Νάνσυ Αντωνίου είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της showbiz με τη σχέση τους να είναι εδώ και χρόνια γνωστή, αλλά όχι στα φώτα της δημοσιότητας.

Την Τετάρτη 16/11 η αρχισυντάκτρια είχε τα γενέθλιά της και έτσι ο καλός της φρόντισε να κάνει μια πολύ όμορφη έκπληξη. Αφού έφαγαν με μεγάλη παρέα σε μαγαζί, στη συνέχεια μέσα από βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media είδαμε να έρχεται ξαφνικά μια μεγάλη τούρτα για την εορτάζουσα (δείτε εδώ το ζευγάρι σε κοινή βραδινή έξοδο).

Η έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα γενέθλια της Νάνσυ Αντωνίου

Το δώρο που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Νάνσυ Αντωνίου για τη γιορτή της

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου που είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί ενώ δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους.

Μάλιστα, πέρα από σύντροφοι είναι και συνεργάτες, καθώς η Νάνσυ είναι η αρχισυντάκτρια στην εκπομπή του, «The 2night Show», ενώ συνεργάζονται και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Η ίδια στις (18/1) είχε την ονομαστική της εορτή, μιας και το βαπτιστικό της όνομα είναι Αθανασία, για αυτό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να της κάνει ένα δώρο, το οποίο ήταν μια δημιουργία με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, που σχεδιάζουν ένα αρκουδάκι ενώ της είχε ευχηθεί και μέσα από την εκπομπή του για τα γενέθλιά της πριν λίγο καιρό.

Φυσικά, η Νάνσυ Αντωνίου θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και το δημοσίευσε λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Το δώρο του Αρναούτογλου στην Αντωνίου