Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι...» - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

«Εγώ το καψόνι το είπα για...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι...» - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Εδώ και λίγες ημέρες, μετά την "εξαφάνιση" του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πάνελ της εκπομπής "Ελένη" στο Mega και την εμφάνισή του λέγοντας μόνο κάποια νέα στην στήλη του (δείτε εδώ τι θέμα έχει η στήλη), έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με κάποιες προηγούμενες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα (δείτε τις εδώ).

Το πρωί την Παρασκευής 18/11 λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα της εκπομπής του "Το πρωινό" και αναφέρθηκε στην παρερμήνευση των δηλώσεων του. Πιο συγκεκριμένα, ξεκαθαρίσει πως είπε τη λέξη καψόνι με χιούμορ, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ το καψόνι το είπα εν είδη αστεϊσμού. Δεν είναι στρατός, ούτε στρατόπεδο. Εγώ θα πω ένα πράγμα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια από αυτούς που κάνουν τώρα τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι γάτα στην επικοινωνία η συμμαθήτριά μου η Ελένη, ποτέ δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει, να ακουστεί το όνομά της με κάτι αρνητικό. Με αυτό το πράγμα, δεν ξέρω αν είναι δική της επιλογή, αν είναι μια συμφωνία με τον Δημήτρη, η κάτι που συμφώνησε ο Δημήτρης με την Ελένη και το κανάλι… Δε το γνωρίζω ή αν το γνωρίζω δε μπορώ να συνεισφέρω, γιατί το γνωρίζω από εμπλεκόμενο και δε μπορώ να το πω.

Από εκεί και πέρα όπως είναι η πρώτη φορά που η Ελένη, ακούσια ή εκούσια, μπαίνει σε έναν τηλεοπτικό σχολιασμό τηλεκριτικών, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Όχι που το κάνει η ίδια. Που γίνεται αυτό και αφήνει το όνομά της να μπαίνει σε μια τέτοια τηλεοπτική συζήτηση. Δεν έχει ξανακουστεί κάτι αρνητικό ποτέ για την Ελένη. Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αν έκανε ή δεν έκανε καλά με τον Δημήτρη. Που δεν ξέρω αν το έκανε η ίδια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.