«Για να το ξεκαθαρίσω...» - Το σχόλιο όλο νόημα του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη Παπαγιάννη

«Ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να δίνει βήμα σε όλους τους ανθρώπους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να το ξεκαθαρίσω...» - Το σχόλιο όλο νόημα του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη Παπαγιάννη

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ενοχή του στην δικαστική διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Πρωινό.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ημέρα του συμβάν, για τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης της ίδιας, γα τα παιδιά του και την οικονομική καταστροφή που υπέστη (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Το σχόλιο του του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη

Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει την θέση του, προτού προκύψουν άνευ λόγου προβλήματα.

«Παιδιά κοιτάξτε να δείτε για να το καθαρίσω, γιατί τώρα θα λέτε ότι… Ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να δίνει βήμα σε όλους τους ανθρώπους. Σε όλους τους ανθρώπους. Και εντάξει, ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης, επέλεξε να μιλήσει στην εκπομπή μας, τον ευχαριστώ πραγματικά για αυτό.

Είχε να μιλήσει τέσσερα χρόνια και από εκεί και πέρα όλους μας κρίνει ο κόσμος και όταν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές τα δικαστήρια» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Τι θα συμβεί αν ο ηθοποιός στη δίκη

«Μου κάνει εντύπωση που η άλλη μεριά πανηγυρίζει στο ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος που στη δίκη είχαμε μια αξιοπρέπεια, η άλλη πλευρά έλεγε όλο ψέματα. Παίξαμε μπαλάρα και φάγαμε ένα γκολ από γκέλα.

Αν βγω αθώος ο εισαγγελέας περιμένει να βγει δικάσιμος για ψευδορκία. Θα με πληρώνουν μια ζωή. Δεν θα το αφήσω. Έχω καταστραφεί. Η Σοφία αυτό που μου υποσχέθηκε το έκανε. Με το θέατρο είμαι ερωτευμένος, με τους ανθρώπους του κάνω εμετό. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καμία επαγγελματική πρόταση εξαιτίας αυτής της υπόθεσης. Μου το έχουν πει γνωστοί.

Έχω υποστεί τεράστια καταστροφή στα όνειρά μου. Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να είναι καλά τα παιδάκια μου, να τελειώσει αυτά τα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα.

Εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου να σε πυροβολούν όλοι λες και είσαι εγκληματίας.

Δεν μπορώ να συγχωρέσω τη ζημιά που μου έχουν προκαλέσει να βλέπω τον άνθρωπό μου να κλαίει. Δυστυχώς βρέθηκε στο διάβα μου ένας άνθρωπος τοξικός. Όσο και να δίνεις τόπο στην οργή θα σε καταπιεί. Μακριά από αυτούς, που πουλάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν.

Ο γιος μου με ρωτούσε “τι βγήκες στο δικαστήριο;”. Στη Λυδία είπα ότι δεν θα μπω στη φυλακή και ότι υπάρχει άλλος ένας γύρος. Τρόμαξε ότι θα βρεθώ πίσω από τα κάγκελα. Η Λυδία έχει ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Ακόμα και στην πρώτη δίκη πήγαινε στο δωμάτιό της και δεν ασχολιόταν καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την φωτογραφία της από τον ξυλοδαρμό).