Με μίνι τούλινο νυφικό - Πρώην παίκτρια από το My style rocks παντρεύτηκε τον καλό της

''Λιώνει'' από ευτυχία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μίνι τούλινο νυφικό - Πρώην παίκτρια από το My style rocks παντρεύτηκε τον καλό της

Δεν είναι λίγα τα κορίτσια, που έχουμε γνωρίσει μέσα από τους κύκλους του παιχνιδιού My style rocks, τα οποία έχουν ξεχωρίσει τόσο με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και άλλες μέσα από τον χαρακτήρα τους.

Τελευταία βλέπουμε κορίτσια να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς μετά τον γάμο υπερπαραγωγή, που είδαμε, αυτή τη φορά στο δημαρχείο του Βύρωνα παντρεύτηκε η Τάμτα Μαστοράκη τον καλό της, Δημήτρη Στρέπκο .

Πρώην παίκτρια από το My style rocks παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο

Μαστοράκη - γάμος

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την επιστροφή του παιχνιδιού

Μπορεί να κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον του My Style Rocks, ωστόσο το ΣΚΑΙ έβαλε τέλος σε όλες και ανακοίνωσε πως ξανά ξεκινά, με μια βέβαια γνωστή τραγουδίστρια να έχει δεχτεί πρόταση και να την έχει απορρίψει κατευθείαν.

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας.

Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε! Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι (δείτε εδώ και ποια φημολογείται για παρουσιάστρια).