Την ήθελαν για κριτή ή ακόμη και παρουσιάστρια - Η ξανθιά τραγουδίστρια που έριξε άκυρο στο My style Rocks

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την ήθελαν για κριτή ή ακόμη και παρουσιάστρια - Η ξανθιά τραγουδίστρια που έριξε άκυρο στο My style Rocks

Πολλά έχουν ειπωθεί για το My style Rocks που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση πολύ σύντομα. Αρχικά έγινε γνωστό πως θέλουν να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, όμως στη συνέχεια γράφτηκε πως θα έρθει στις οθόνες μας του χρόνου, καθώς θέλουν στην παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, βγήκε η είδηση πως έγινε πρόταση σε πολύ αγαπημένη ξανθιά τραγουδίστρια, είτε για τη θέση κριτή είτε για την παρουσίαση, την οποία όμως αρνήθηκε.

Αυτή η τραγουδίστρια είπε όχι στο My style rocks

O λόγος για την Τάμτα, η οποία έχει το δικό της προσωπικό στιλ και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι γνωρίζει πολύ καλά από μόδα αν πάρουμε από τις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Όπως κυκλοφόρησε, αρνήθηκε την πρόταση καθώς θα ήθελε κάτι πιο κοντά στην μουσική και δεν έδειξε αρνητικό στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε κάποιο μουσικό show.

MSR Τάμτα
Instagran - tamta

Ένα από τα look της Τάμτα που εντυπωσίασαν

Αμέτρητες πλέον είναι οι φορές που έχουμε σχολιάσει το απίστευτο στιλ της Τάμτα, καθώς όχι μόνο οι δημόσιες εμφανίσεις της (δες εδώ το street look της στη Μύκονο, με τον σύντροφο της Πάρη Κασιδόκωστα), αλλά και τα ντυσίματα της στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι μία και μία.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Αυτή τη φορά έκανε ένα post, στο οποίο επέλεξε ένα υπέροχο oversized, cropped μπλέιζερ, συνδυασμένο με ένα μαύρο crop top με κόκκινα σχέδια και oversized τζιν, με μαύρη ζώνη.

Αυτό που μου κέντρισε όμως περισσότερο το ενδιαφέρον, είναι η υπέροχη, μικρή, tote, μαύρη τσάντα, από τον οίκο Prada. Είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο νάιλον, ένα καινοτόμο ύφασμα που παράγεται από πλαστικά υλικά που συλλέγονται στον ωκεανό, από δίχτυα ψαρέματος και από υφαντικές ίνες. Έχει το χαρακτηριστικό τρίγωνο με το λογότυπο της εταιρίας, ασημένια αλυσίδα και η τιμή της ανέρχεται στα 1.550 €.

Τάμτα

Ολοκλήρωσε το look της με ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου, τις καουμπόικες μπότες, οι οποίες όπως έχουμε ξανά πει, θα φορεθούν πολύ φέτος (δες εδώ 3 ζευγάρια που σου προτείνω από το Bershka και το Mango). Η Τάμτα τις επέλεξε σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, έκανε ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ με μαύρο eyeliner και ένα wet look στα μαλλιά της.

Τάμτα