Με κολάν και αθλητικό μπουστάκι - Η Δέσποινα Βανδή ''λιώνει'' στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρη της

Είναι πολύ αθλητική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ αθλητική γυναίκα, που αν και ασχολείται τόσο ενεργά με το τραγούδι καταφέρνει και κρατάει όλα αυτά τα χρόνια σε ισορροπία τα κιλά της και σε γραμμή το σώμα της.

Αυτό το χρωστάει στη διατροφή, αλλά και στη γυμναστική, που κάνει εβδομαδιαίως. Και φυσικά σε αυτή την αγάπη για το σώμα της, χρωστάει πολλά η Μελίνα Νικολαϊδη την γνωριμία με τον καλό της.

Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζεται με τον σύντροφο της κόρης της

Σας έχουμε ξαναπεί, πως η τραγουδίστρια γυμνάζεται με έναν συγκεκριμένο γυμναστή, με τον οποίο διατηρεί η κόρη της σχέση (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία τους πάνω σε σκάφος). Όσο λοιπόν, η Μελίνα είναι στο εξωτερικό για σπουδές, η Δέσποινα τον επισκέπτεται και μάλιστα την Παρασκευή 18/11 την είδαμε να κάνει pilates.

Βανδή γυμναστική

Η ηλικία και η καταγωγή του συντρόφου της Μελίνας Νικολαΐδη

Η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στην μουσική στο Λονδίνο, και όπως όλα δείχνουν έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, στο τραγούδι, αφού έχει πολύ ωραία φωνή (δείτε εδώ βίντεο να τραγουδούν μαζί).

Ωστόσο, η Μελίνα τώρα που έφυγε από την Ελλάδα φαίνεται πώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της έχουν ανέβει στα social media (δείτε εδώ το πρώτο story που έκαναν μαζί). Το όνομα αυτού Αλέξανδρος Πολυχρονιάδη. Μάλιστα, ο ίδιος έχει πάει και στον Λονδίνο να την επισκεφθεί...

... ενώ φαίνεται πως έχει γνωρίσει και την... πεθερά του με την οποία έχουν άριστες σχέσεις (δείτε εδώ φωτογραφία να κάνουν όλοι μαζί γυμναστική). Τι γνωρίζουμε, όμως, για την ζωή και την ιστορία του;

  • Όνομα: Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
  • Ημερομηνία Γεν.: 02.07.1988 (34 ετών)
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ύψος: 180 cm
  • Βάρος: 82 kg
  • Θέση: Ακραίος / λίμπερο

Το profile του Αλέξανδρου στο instagram