«Δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος» - Ο Γιώργος Αμούτζας ''απασφάλισε'' μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Πιερίδου

Είναι ερωτευμένος σήμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός, ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες tv και μεταξύ των όσων δήλωσε, μίλησε και για την πρώην σχέση του.

Είναι γνωστό, πως ηθοποιός διατηρούσε σχέση με την εξίσου ηθοποιό, Έλενα Πιερίδου ωστόσο μετά από δύο χρόνια αγάπης ήρθε το τέλος. Φήμες ανέφεραν, πως μπήκε ανάμεσα τους τρίτο πρόσωπο, ωστόσο ο Γιώργος με τις νέες του δηλώσεις, έδωσε να γίνει αντιληπτό, πως και μετά τον χωρισμό οι δύο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα για την Έλενα Πιερίδου

Ήταν δύσκολο να διαχειριστείτε την επιτυχία;

Όχι, ξεκάθαρα όχι, και θα εξηγήσω τον λόγο. Εγώ δεν επικαλέστηκα ποτέ ότι είχα δύσκολα παιδικά ή εφηβικά χρόνια. Είχα την τύχη και την ευλογία του Θεού να μεγαλώνω χωρίς να αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι ένας άνθρωπος που η ζωή του τα έφερε όλα καλά, αν κάτι πάει λίγο καλύτερα, αν υπάρξει επιτυχία, τότε τη διαχειρίζεται πολύ πιο ήρεμα.

Τη διαχειρίζεται πολύ πιο συγκροτημένα. Συνήθως, παρατηρούμε ακραίες αντιδράσεις από ανθρώπους οι οποίοι μεγάλωσαν στερημένα και αυτό άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Τότε βλέπουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να διαχειριστούν και την πιθανή επιτυχία και τα χρήματα που τους έρχονται και τη δημοφιλία. Στις αντίθετες περιπτώσεις δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Η επιτυχία είναι ένα κομμάτι της δουλειάς. Δεν αλλάζει κάτι. Το ότι δεν ένιωσα ότι μου έλειψε κάτι από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν αγωνίστηκα, ότι δεν έδωσα τις δικές μου μάχες και δεν έθεσα τους δικούς μου στόχους.

Ή ότι όλα τα είχα εξασφαλισμένα. Το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθεί. Η πειθαρχία και η μαχητικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά που μου έχει διδάξει ο πρωταθλητισμός. Έχω μάθει να μάχομαι από πολύ μικρή ηλικία. Πόσο μάλλον όταν έχω πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνεις με την εθνική ομάδα και έχω φέρει το ενθόσημο επάνω μου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Πιερίδου μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τη δίχρονη σχέση σας, παρά τον χωρισμό σας. Τι έχετε να πείτε εσείς για εκείνη;

Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι.

Είστε έτοιμος για ένα νέο έρωτα στη ζωή σας;

Όχι. Το επαγγελματικό μου πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Πέρα από τα γυρίσματα της σειράς, έρχονται πολύ όμορφα και σημαντικά θεατρικά πρότζεκτ. Επίσης, είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, όπου και εκεί εργάζομαι πολύ σκληρά. Από την άλλη, ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε. Η σωστή απάντηση, λοιπόν, είναι ότι δεν τον επιδιώκω, διότι για να ερωτευθείς, πρέπει να αφεθείς και να δώσεις χρόνο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμούτζα για τον χωρισμό του

Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή τη χρονιά απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τον πετυχημένο ρόλο του και την ερμηνεία του στην καθημερινή σειρά Σασμός, αλλά και για την σχέση του με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου, η οποία όπως φημολογείται δεν υφίσταται πια.

Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή του στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη φημολογία και έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Dεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν τοε πιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με την Έλενα Πιερίδου

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.