Στόλισε το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο - Ο άντρας που είχε στο πλάι της η Σίσσυ Χρηστίδου

Εντυπωσιακό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sissychristidou - instagram
sissychristidou - instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις παρουσιάστριες, που βλέπουμε να είναι πολύ ενεργές στα social media και σε κάθε περίπτωση δημοσιοποιεί όχι μόνο τα επαγγελματικά της, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της ζωή.

Το βράδυ της Παρασκευής 18/11 λοιπόν στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, με τις φωτογραφίες να ανεβαίνουν στη συνέχεια στο προφίλ της στο instagram. Mαζί της ως βοηθό, αφού είναι παρών και στις πιο δύσκολες στιγμές της, ήταν και ο κουμπάρος, φίλος και συνεργάτης της Παύλος Σταματόπουλος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της

«Και του χρόνου ρε παιδιά! Μεγάλο φιλί στον νονό μας γιατί μόνο αυτός ξεμπλέκει με τόση χάρη τα λαμπάκια», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου
sissychristidou - instagram

Σίσσυ Χρηστίδου
sissychristidou - instagram

Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να αλλάξει σπίτι μαζί με τους δύο γιους της. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία απίστευτη φωτογραφία από τo σαλόνι της.

Μετά από αρκετά χρόνια, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι στην Πεντέλη, στο οποίο μάλιστα έμενε μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό τους και να κάνει μία νέα αρχή μαζί με τους γιους της.

Η αρχή αυτή έγινε λίγο καιρό πριν αλλάξει και τηλεοπτική στέγη και μετακομίσει από το Open στο Mega. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε το εντυπωσιακό σαλόνι της και τον μεγάλο της γιο.

Η παρουσιάστρια άλλωστε, αποκλείστηκε στο σπίτι της λόγω του χιονιά και έτσι αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που είχε με τα παιδιά της.

«Τώρα που ακόμη ο καιρός είναι κρύος και τα χιόνια έξω δεν έχουν λιώσει, ο ελεύθερος χρόνος μέσα στο σπίτι, είναι ανεκτίμητος.... αλλά και άπειρος?. Παίξαμε επιτραπέζια, παίξαμε videogames, παίξαμε με την Ginger, μαγειρέψαμε, διαβάσαμε, είδαμε ταινίες… δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.