«Για να έρθουμε στην ΕΡΤ...» - Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτουν πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ

Τι αναφέρουν για τα νούμερα τηλεθέασης;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για να έρθουμε στην ΕΡΤ...» - Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτουν πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη από κοινού την Παρασκευή 18/11 στο Breakfast at star μιλώντας πολύ αναλυτικά για την μεταξύ του συνεργασία.

Πρόκειται για δύο συμπαρουσιαστές, τους οποίους απολαμβάνουμε στο Στούντιο 4, για του οποίου τα νούμερα μίλησαν πολύ αναλυτικά και ειλικρινά. Πολλοί αναφέρουν, πως λόγω της ΕΡΤ δεν έχουν το ίδιο άγχος να ανεβαίνουν στην τηλεθέαση, με εκείνους να διαψεύδουν αυτή την τοποθέτηση (δείτε εδώ την κόρη της Νάνσυ, που έχει βαφτίσει ο Θανάσης).

Οι δηλώσεις της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου για τα νούμερα του Στούντιο 4

«Επιλέξανε να έρθουμε στην ΕΡΤ γιατί μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς την εκπομπή που θέλαμε», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: «Εγώ δεν βάζω καν γιατί. Θα ρωτούσα κάποιον, γιατί να μην πας στην ΕΡΤ;».

«Θα σου πω τι μετράει στα νούμερα τηλεθέασης εδώ. Δεν θα κάνουμε τα πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης εδώ. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά. Αυτό δεν το σκεφτήκαμε, για να έρθουμε στην ΕΡΤ», συνέχισε η Νάνσυ.

«Τα κοιτάνε τα νούμερα στην ΕΡΤ, απλώς δεν θα κάνουν τα πάντα για να έχουν νούμερα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Breakfast at star.

Η πιο άβολη στιγμή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

Δύο μήνες μετά την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην "Ελένη", το απόγευμα της Παρασκευής 21/10 και μίλησαν για όλα "ανοιχτά".

Δεν δίστασαν, μάλιστα, να αναφερθούν στα απρόοπτα που έχουν τύχει και στους δυο τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει ένα περιστατικό που του φαινόταν συνάμα αστείο και αμήχανο.

«Ήμασταν η Νάνσυ, εγώ και μια γλυκύτατη ηθοποιός και νόμιζε ότι είμαι ηθοποιός και έλεγε "εμείς οι συνάδελφοι". Έλεγε "ας μιλήσει και ο κύριος" κι εκεί κατάλαβα ότι δεν είχε καταλάβει ότι είμαι δημοσιογράφος, νόμιζε ότι είμαι καλεσμένος κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.