Με διάφανο φόρεμα και ψηλές μπότες - "Έριξε" ολόκληρο το instagram η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Eleni Foureira
Instagram / Eleni Foureira

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά από πολλές φήμες και δημοσιεύματα που αφορούσαν το ευχάριστο γεγονός, αποφάσισε να το αποκαλύψει, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία (δείτε την εδώ).

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν έχει αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της μέχρι χθες 18/11, όπου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές νέες της φωτογραφίες, όπου βλέπουμε την κοιλίτσα της να φουσκώσει πολύ.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε ένα διαφανές φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με ένα ζευγάρι μπότες, με τις μπλε λεπτομέρειες πάνω της να είναι αρκετές, με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να σκέφτονται πως το φύλο του παιδιού πιθανότατα είναι αγόρι, κάτι που κι εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει!

Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα
Instagram / Eleni Foureira

Οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα
Instagram / Eleni Foureira

Πότε παντρεύονται Φουρέιρα & Μποτία;

Βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, μιας εγκυμοσύνης που πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr. Μετά από 6 μήνες, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί αυτό το τόσο ευχάριστο νέο με τον κόσμο και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημιούργησε ένα κύμα ευχών!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευτίες πληροφορίες που πηγαινοέρχονται από στόμα σε στόμα στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσουν, πριν την γέννηση του παιδιού τους ένα μυστήριο στο δημαρχείο, μεταξύ οικογενειών και λίγων φίλων (εννοείται πως θα βρίσκεται εκεί και ο νονός του παιδιού - δείτε εδώ ποιος είναι).

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα προτιμήσει το κλασικό λευκό φόρεμα, αλλά κάτι σε στυλ κοστούμι θα αφήνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα να φαίνεται.

Τόσο καιρό αναγκαζόταν να την κρύψει άλλωστε από τα φώτα της δημοσιότητας! Τώρα ήρθε ο καιρός να το χαρεί...