«Τώρα θα βάλω τα κλάματα...» - "Λύγισε" στον αέρα του Open Weekend η Χριστίνα Παππά

«Έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα, που με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα θα βάλω τα κλάματα...» -

Στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 19/11 η Χριστίνα Παππά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, Δημήτρη και το πως έχασε για περίπου δύο ώρες στο Asia Express (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τα ουρλιαχτά της).

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού τους, με την ίδια να συγκινείται.

Συγκινήθηκε η Χριστίνα Παππά μιλώντας για τον γιο της, Δημήτρη

«Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά είναι ο τέλειος σύζυγος, τέλειος πατέρας. Τώρα θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, συγκινούμαι. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Συγγνώμη από τότε που πήγα και μετά έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα, που με κάνουν υπερευαίσθητη. Δεν θα ήθελα να τα συζητήσω.

Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, είναι ο τέλειος σύντροφος, ο τέλειος μπαμπάς, όλα. Στην αρχή με αντιμετώπιζε σαν κούκλα. Μετά έκανε μια εγχείρηση, ταράχτηκα και κατάλαβα τη μητρότητα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φίλοι, είμαι μάνα. Στην πορεία χάθηκε αυτό η μητέρα, οι συμβουλές, το αυστηρή. Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου κι ο γιος μου», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Η πρώτη φωτογραφία της με την εγγονή της

Γιαγιά για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές μέρες η Χριστίνα Παππά, καθώς ο γιος της Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν έγιναν γονείς. Η γνωστή επιχειρηματίας είναι ήδη ξετρελαμένη με την εγγονή της και δεν έχει ακόμα συνειδητοποιεί πως είναι γιαγιά.

Η Άννα Μπεζάν πήρε εξιτήριο την Τετάρτη 28/9 από το μαιευτήριο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και φυσικά η Χριστίνα Παππά πήγε μαζί στο σπίτι τους για να τους βοηθήσει με το μωρό. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης, η ίδια δημοσίευσε στα social media ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την εγγονή της, Χριστίνα γράφοντας «Καλημέρα, σε αγαπώ!».

Η φωτογραφία της Χριστίνας Παππά με την τεσσάρων ημερών εγγονή της