Το σώμα της πριν και μετά - Η συγκλονιστική φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν γεννήσει

30 εβδομάδες διαφορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Mary Synatsaki
Instagram / Mary Synatsaki

Στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία από στιγμή σε στιγμή θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η όμορφη επιχειρηματίας μπορεί να μην έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού, ωστόσο σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ και τις δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για την καλή της φίλη).

Η ίδια λοιπόν το μεσημέρι του Σαββάτου 19/11 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με το σώμα της, πριν και μετά.

Η διαφορά στο σώμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την εγκυμοσύνη

«30 εβδομάδες διαφορά • 6 weeks VS 36 weeks», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη.

Η διαφορά στο σώμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την εγκυμοσύνη 
Instagram / Mary Synatsaki

Τα σχόλια που δέχεται για το μέγεθος της κοιλιάς της

Δεν μένει πολύ καιρός για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μαίρη Συνατσάκη και παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να μην έχει μια πολύ μεγάλη κοιλία συγκριτικά με άλλες εγκυμονούσες, που βλέπουμε.

Σχετικές ερωτήσεις λοιπόν δέχεται στο instagram με την ίδια να απαντάει την Τετάρτη 16/11 σε έναν ακόλουθο της, πως δεν επιθυμεί να δέχεται σχόλια για το μέγεθος της κοιλιάς της, γιατί αυτό έχει να κάνει συνολικότερα με την υγεία του παιδιού (δείτε εδώ πως αποκαλεί η ίδια το βρέφος).

«Παιδί μου υπάρχει μωρό εκεί μέσα; Εγώ αυτή την κοιλιά την είχα τριών μηνών», ήταν η ερώτηση ενός ακόλουθου με τη Μαίρη Συνατσάκη να απαντάει: «Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια, αλλά επειδή είμαστε και τελική ευθεία και όλα έχουν να κάνουν πια με την ανάπτυξη του πιτσινιού, μην μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι. Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε ημέρα της ζωής μου να είναι αρκετή».

Συνατσάκη