«Λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραμίχο σε γυρίσματα στο εξωτερικό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραμίχο σε γυρίσματα στο εξωτερικό

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος, ωστόσο, αυτή τη χρονιά αποφάσισε να ασχοληθεί και με την παρουσίαση (δείτε εδώ τι άλλα επαγγέλματα έχει κάνει), καθώς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται μπροστά στις κάμερες του τηλεπαιχνιδιού "Πες της λέξη" στο κανάλι της ΕΡΤ.

Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα τις προάλλες και, πέρα από την καριέρα του, μίλησε και για πιο προσωπικά ζητήματα, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό το οποίο τον "ταρακούνησε" και του άλλαξε την κοσμοθεωρία.

Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραμίχο

«Το διασκεδάζω το τηλεπαιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο. Και για το τηλεπαιχνίδι έλεγα όχι μέχρι τον Αύγουστο. Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και επιτροπές αλλά αρνήθηκα γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή για μένα», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι καλύτερα από πέρσι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλα εύκολα. Η χρονιά μου επιφύλασσε πολλές ανατροπές και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις».

«Το τελευταίο κομβικό σημείο ήταν πριν από 4 χρόνια που έπαθα συγκοπή. Ήμουν στα γυρίσματα στη Μάλτα, πολλή πίεση από παντού, και έπαθα μία τροφική δηλητηρίαση. Ντράπηκα να πω ότι ζαλίζομαι και λιποθυμάω, οπότε λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα. Ήταν εξαιρετικό μάθημα και αλλαγή στροφής. Είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις τον νου σου και έχεις πολλά συναισθήματα αδιαχείριστα, κάτι να σου συμβεί», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Καταλαβαίνουμε ότι πάμε καλά από τα σχόλια στον φούρνο, τη λαϊκή αγορά και τα τηλέφωνα. Αυτό με τα μηχανάκια της τηλεθέασης δεν το πολυκαταλαβαίνω. Είμαι της παλιάς γενιάς, παλιά μας έλεγαν πάει καλά ή δεν πάει καλά».

Αυτή είναι η κόρη του ηθοποιού

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο (δείτε φωτογραφία του) και μία κόρη από προηγούμενες σχέσεις, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παντρευτεί. Η μεγάλη του κόρη Ρεγγίνα μεγάλωσε, έγινε 24 χρονών και πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, όπου την επισκέφτηκε ο πατέρας της , για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός, έχει μιλήσει αναλυτικά για τους χωρισμούς του, αλλά και για την έλευση της κόρης του που τον ωρίμασε και τον έκανε να σταθεί ως σωστός πατέρας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας της η κόρη του Ρεγγίνα που πλέον είναι 24 χρονών, ζει στην Ολλανδία και κάνει το μεταπτυχιακό της. Μάλιστα πριν από κάποιους μήνες ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου οι δυο τους φαίνεται να έχουν ταξιδέψει στη Δανία. Οι χρήστες πάντως δε σταμάτησαν να γράφουν για τη μεταξύ τους ομοιότητα.