Άναυδοι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Γειά σου" - Η καλεσμένη μπήκε με την όπισθεν στο πλατό

Την αποθέωσαν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άναυδοι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το Σάββατο 19/11, και αντί να μπει από το πλάι και να εμφανιστεί στο πλατό όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι οι υπόλοιπη, εκείνη κατέβηκε τα σκαλιά και ξαφνικά γύρισε ανάποδα και "το πήρε με την όπισθεν".

Της αρέσει πολύ να προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινό με την συμπεριφορά της (δείτε εδώ την γυμνή εμφάνιση που ετοιμάζει) και τα κατάφερε και αυτή τη φορά, καθώς όλοι ξέσπασαν σε γέλια και άρχισαν να την αποθεώνουν.

Η είσοδος της Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο "Γειά σου"

«Έλα στον υπερθετικό το κορίτσι μου. Να παιδί μου τη λένε κοριτσάρα, γυναικάρα, θεάρα. Σε -άρα τελειώνουν όλα. Πλάτη όλη την εκπομπή», φώναζε η παρουσιάστρια.

Τα αποκαλυπτικά ρούχα που βάζει για τον σύντροφό της

H Mάγκυ Χαραλαμπίδου παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 10/6 και μεταξύ των όσων δήλωσε αναφέρθηκε και στον νέο της σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από πολύ γνωστό παρουσιαστή. Η Dj μίλησε πολύ ανοιχτά για το πως κυλάει το μεταξύ τους αλλά και για τις προτιμήσεις του.

Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως αφενός είναι πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και αφετέρου δεν έχει να αντιμετωπίσει ζήλειες. Πολύ συχνά παίρνει τη γνώμη ακόμα και για τις ενδυματολογικές επιλογές, που κάνει η ίδια. Αυτά, που του αρέσουν πιο πολύ είναι τα αποκαλυπτικά και οι πιο sexy επιλογές, με αποτέλεσμα και εκείνη να μην αλλάξει τίποτα από τον παλιό της εαυτό.

«Απλά σε απογοητεύσει, σου λέει τι είναι αυτό που φοράς;;; Ευτυχώς όμως του αρέσουν τα sexy πράγματα, τα sexy ρούχα, τα sexy παπούτσια, δεν ανήκει στην κατηγορία που ζηλεύει και που δεν θέλει να φοράω κάτι πάρα πολύ όμορφο ή κάτι sexy».