«Δεν μπορώ να το περιγράψω...» - "Λύγισε" στον αέρα του ΣΚΑΪ η Νατάσα Καλογρίδη για τον χαμό αγαπημένου της προσώπου

Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να το περιγράψω...» -

Ταραγμένη έφτασε στο πλατό της εκπομπής "Γειά σου" στο κανάλι του ΣΚΑΪ η Νατάσα Καλογρίδη, το πρωί του Σαββάτου 19/11, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, με το οποίο μάλιστα συνεργαζόταν αυτό το διάστημα.

Ο λόγος για την κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση για τον χαμό του παιδιού της). Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως της είναι πολύ δύσκολο να μιλάει γι' αυτό το θέμα και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σχέση τους.

Η συγκίνηση της Νατάσας Καλογρίδη για την κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη

«Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων.

Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω».

Πως έχασε τον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη η οποία παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται - με την Καινούργιου να μοιράζεται τη δική της ιστορία - αλλά και για την ξαφνική και τραγική απώλεια του μπαμπά της.

«Ο μπαμπάς μου ήταν μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή. Τον έχασα στα 6 μου σε αυτοκινητιστικό, δύο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι. Ήταν τραυματικό, διότι εγώ του είχα τεράστια αδυναμία. Όμως, περνώντας τα χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μετά την απώλεια αυτός ο πυρήνας, δηλαδή η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ, έγινε τόσο δυνατός και μεγαλώσαμε με τόση αγάπη που ώρες-ώρες λέω ότι, αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως να μην ήμασταν μια γροθιά σήμερα», εξομολογήθηκε.

Η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε και στη μητέρα της, τονίζοντας πόσο αυστηρή και αφοσιωμένη είναι στα παιδιά της. «Στην προχθεσινή μας παράσταση είπε μια κυρία ότι πρώτα θέλω να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και μετά θα πάρουν σειρά τα παιδιά και η καριέρα μου. Άμα θέλεις να κάνεις μόνο καριέρα, μη γίνεις μάνα».