«Ο δικός μου γιος είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά την γέννηση του γιου του

«Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο δικός μου γιος είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μετά την γέννηση του γιου του

Η κάμερα της εκπομπής "Γειά σου", που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο κανάλι του ΣΚΑΪ, τσάκωσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο αμάξι του και ο ρεπόρτερ του σταθμού βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει μερικά πράγματα, με αποτέλεσμα αυτές να είναι οι πρώτες δηλώσεις του διάσημου σεφ μετά την γέννηση του γιου του.

Ο ίδιος, λοιπόν, δήλωσε πως όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για εκείνον, αλλά και για την καλή του (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου) και εξήγησε πως συνήθως παίρνει συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά, που έχει "προπονηθεί" αρκετά αφού έχει ήδη τρία παιδιά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον ερχομό του παιδιού του

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ.

Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μερικές μέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η οικογένεια έχει επιστρέψει πια στο σπίτι (δείτε εδώ την ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο) και προσαρμόζεται στην νέα καθημερινότητα.

Ο κριτής του MasterChef έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και αναφέρθηκε ελάχιστα στον ερχομό του γιου του.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 7/10, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για αυτό και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του νεογέννητου μωρού του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Όπως φαίνεται και στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο μικρούλης είναι ξαπλωμένος στην κούνια του και τον φυλάει ο σκύλος του σεφ.

undefined