"Έσκασε" η είδηση για την Δέσποινα Βανδή που όλοι περίμεναν - Από τις 25/11 θα...

Επιτέλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για την Δέσποινα Βανδή, η οποία εκτός από τεράστια επιτυχία στα προσωπικά της (δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη), έχει φυσικά και στα επαγγελματικά της.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας Βανδή

Συγκεκριμένα, οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντούν μουσικά την super star Δέσποινα Βανδή και κάνουν τα βράδια μας μαγικά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 25 Νοεμβρίου!

Ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχουν διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, θα μας παρασύρουν σ’ ένα non-stop party γεμάτο με τις επιτυχίες τους, μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια και το ξεχωριστό μουσικό τους πάθος.Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις με shows που άφησαν εποχή, θα «μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Μαζί τους οι μοναδικοί Kings και η εντυπωσιακή Τάνια Μπρεάζου.

Από τις 25 Νοεμβρίου, το μεγαλύτερο live party ξεκινά… Οι ΜΕΛΙSSES -ο Χρήστος, ο Κώστας και ο Θάνος- και η «βασίλισσά» τους, η Δέσποινα, κάνουν την καρδιά της διασκέδασης να χτυπά δυνατά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δέσποινας Βανδή 

Θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει;

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στην σειρά που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε τι ειπώθηκε για τις ερωτικές του στιγμές με την Μαυρομάτη)
, Αυτή η νύχτα μένει, στον ALPHA. Ο Γιάννης Στάνκογλου λοιπόν, έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, ξέρω, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε όταν έχουμε γύρισμα μαζί. Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη, μάλλον επειδή είναι ερωτευμένος. Μπράβο. Δεν έχω Twitter, αλλά μου λένε οι φίλες μου τι γράφεται για το ρόλο μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου στην επίσημη πρεμιέρα του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη, «Ζορμπάς» σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τη φήμη που θέλει τη Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά απάντησε: «Δεν ξέρω, φήμες, φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».