«Είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά! Πολλές...» - Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Κιβωτό του Κόσμου

«Θα τολμήσω να σου πω ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά! Πολλές...» - Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Κιβωτό του Κόσμου

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 19/11 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, έχει σοκαριστεί με τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, τονίζοντας μάλιστα πως πάντα ένιωθε περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο.

Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Κιβωτό

«Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Θα τολμήσω να σου πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμα…

Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό, έχω μπει σε αυτά τα γραφεία, σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτό το κτίριο, πολλές φορές. Κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Αναφορικά με το χθεσινό live του J2US, (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς), δήλωσε αδικημένος και ειδικά από την κριτική που του άσκησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Νωρίτερα, έγινε γνωστή στην εκπομπή και μια καταγγελία πρώην φιλοξενούμενης της Κιβωτού του Κόσμου

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παρουσίασε τις δηλώσεις πρώην 21χρονης σήμερα φιλοξενούμενης της Κιβωτού, η οποία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου αναφορικά με τις καταγγελίες που αφορούν τη δομή. Η ίδια όπως αποκάλυψε πως βρισκόταν στην Κιβωτό από τα 12 έως και τα 18 έτη της και εξομολογήθηκε πως υπήρχε ψυχολογική και λεκτική βία και ενίοτε και σωματική, όπως σφαλιάρες και σπρωξίματα.

«Δεν είχα τις ελευθερίες μου σαν έφηβη, σα παιδί γενικά. Υποχρεωνόμουν να κάνω κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαι σωστή και να κερδίζω και εγώ κάτι…όπως να βγω μία βόλτα. Ήταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι, ήταν μία χρονιά που είχαμε πάρει μία “συνέπεια” ή τιμωρία, εάν μπορώ να το πω έτσι…ουσιαστικά έτσι μας το παρουσίαζαν, ως συνέπεια των πράξεών μας.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι η καθεμία είχε ένα πόστο… δηλαδή έκανε μία δουλειά. Εγώ ήμουν στην κουζίνα.

Ήμασταν συνέχεα σε ένα σπίτι μέσα. Ζούσαμε 25 κορίτσια μέσα σε ένα σπίτι, όλη μέρα, όλη νύχτα, στο ίδιο σχολείο, δεν είχαμε παρέες. Και οι παρέες που είχαμε δεν μπορούσαν να έρθουν στο σπίτι μας. Ελευθερία δεν είχαμε να βγούμε έξω στο χωριό».

Αναφορικά με τον πάτερ Αντώνιο και την πρεσβυτέρα και τις δηλώσεις τους: «Έχω μπερδευτεί και εγώ η ίδια. Τελικά ήξερε ή δεν ήξερε; Γιατί έχει βγει και έχει πει “είναι κάποια γεγονότα που δεν τα ήξερα” και όμως είμαι σίγουρη ότι τα ήξερε. Το ότι μας κλείδωναν ο πατέρας Αντώνιος το γνώριζε σίγουρα», αποκάλυψε η 21χρονη.