«Είναι πολύ προσβλητική» - Έξω φρενών ο Γιάννης Βαρδής για την τραπ μουσική

Θα συνεργαζόταν όμως με έναν καλλιτέχνη αυτού του είδους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι πολύ προσβλητική» - Έξω φρενών ο Γιάννης Βαρδής για την τραπ μουσική

Ο Γιάννη Βαρδής, ο οποίος πρόσφατα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του με την οικογένειά του (δείτε το εδώ), παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, την Κυριακή 20/11 και μίλησε για την μουσική και συγκεκριμένα για την τραπ.

Ο ίδιος, λοιπόν, παρόλο που συνήθως είναι αρκετά ήρεμος και προσπαθεί να κρατά την ψυχραιμία του όταν βρίσκεται μπροστά στα φώτα της τηλεόρασης, ξέσπασε για το είδος αυτό και εξήγησε πως, κατά την γνώμη του, δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή για την τραπ μουσική

«Δεν είναι λίγο προσβλητική, είναι πολύ προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί. Κάτι δεν πάει καλά.

Καλά κάνει ο Αργυρός κι ο Χρήστος. Ο καθένας έχει τις επιλογές του κι ελεύθερη βούληση προς Θεού, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Τι συμβαίνει με την δικαστική διαμάχη κατά της Πάολας

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής απάντησε για το Survivor αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα.

Ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό να δικαιωθεί απέναντι σε συνθέτες που χρησιμοποιούν τα τραγούδια του πατέρα του με το δικό τους όνομα.

«Θα ήταν ωραίο να πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν θετικός, το έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο Λιανό. Ποτέ δεν ξέρεις! Η Νατάσα μου έχει πει… έφυγες! Δεν θα έκανα πλέον κάτι μόνιμο σε μπουζούκια, το έχω σταματήσει τα τελευταία 12 χρόνια. Τα τελευταία 12 χρόνια έχω κάνει μόνο δύο συνεργασίες, με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα», είπε αρχικά για το Survivor.

«Επειδή μίλησα με το δικηγόρο πριν από 15 μέρες, περιμένουμε, είμαστε στην αναμονή, περιμένουμε να βγει η απόφαση. Έπρεπε να βάλω τα όριά μου σε συνθέτες που ήθελαν να γράφουν το όνομά τους σε τραγούδια που δεν τους ανήκουν. Δεν έχουμε μιλήσει με την Πάολα», είπε.