«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για να είναι μαζί» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ναταλίας Τσαλίκη

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η συμβίωση με τους γονείς της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για να είναι μαζί» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ναταλίας Τσαλίκη

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, την Κυριακή 20/11, ήταν η Ναταλία Τσαλίκη, μία σπουδαία ηθοποιός, η οποία μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει μιλήσει έντονα για το κίνημα MeToo και όσα συμβαίνουν.

Η ίδια, λοιπόν, πέρα από την καριέρα της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και ξεκίνησε να εξιστορεί για τα παιδικά της χρόνια, τα οποία ήταν αρκετά δύσκολα, εξαιτίας των γονιών της, οι οποίοι, κατά τη γνώμη της, δεν θα έπρεπε να είναι μαζί.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Ναταλίας Τσαλίκη

«Δύσκολα τα παιδικά χρόνια. Οι γονείς μου δεν ήταν για γάμο για να το πούμε απλά. Αυτό από τη μία είχε μια ανασφάλεια γιατί μέσα σου έβρισκες μια άγκυρα για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να έχεις μια σταθερά. Από την άλλη βρίσκεις τον εαυτό σου πιο γρήγορα. Γίνεσαι ο γονιός του εαυτού σου. Πολύ ωραίοι άνθρωποι. Μια αστική οικογένεια, καλλιεργημένη με καλλιτεχνικές και μουσικές ρίζες.

Πολύ ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, αλλά ένιωθες την ανασφάλεια ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για να είναι μαζί. Έπρεπε να έχουν χωρίσει δέκα φορές. Αυτή ήταν η δυσκολία. Μπήκα στο πανεπιστήμιο κι έφυγα. Ήθελα να βρω τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε.

Αυτή είναι η κόρη της και ο σύντροφός της

Ο Γιάννης Μπέζος αναμφίβολα είναι ένα από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς μας καθώς έχει αφήσει για τα καλά το στίγμα του στον χώρο της υποκριτικής. Ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει σε θρυλικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους σε κορυφαία έργα που έχουν μείνει αξέχαστα.

Όπως είναι λογικό, ο Γιάννης Μπέζος έχει κρατήσει συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουν αρκετοί που τον ακολουθούν τόσα χρόνια είναι το γεγονός πως μαζί με την Ναταλία Τσαλίκη απέκτησαν έναν καρπό από τον έρωτά τους, την Ηρώ.

Της έχει μεγάλη αδυναμία καθώς είναι μοναχοπάιδι ενώ και η ίδια ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της καθώς είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου. Μάλιστα, στην προσωπική της ζωή έχει επιλέξει να συμπορευτεί με τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Τιτόπουλο, καθώς οι δυο τους διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση καθώς είναι τουλάχιστον 8 χρόνια μαζί.

Ηρώ Μπέζου - Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Ηρώ Μπέζου με τον σύντροφό της, Μιχάλη

Αποκλειστική φωτογραφία Ηρώ Μπέζου