Όλγα φαρμάκη: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της όσο η αδερφή της είναι στο νοσοκομείο

Της έχει αδυναμία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γωγώ Φαρμάκη / Όλγα Φαρμάκη
Instagram / Γωγώ Φαρμάκη / Όλγα Φαρμάκη

Η οικογένεια Φαρμάκη βιώνει μερικές δύσκολες ώρες, καθώς η Γωγώ, η μικρότερη κόρη, χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα (δείτε εδώ γιατί) και φυσικά, η μεγάλη της αδερφή, Όλγα, δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα της για να την στηρίξει.

Το απόγευμα της Κυριακής 20/11, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία τους από το νοσοκομείο, την ώρα της αναμονής και χωρίς να πει πολλά πολλά, εκδήλωσε την αγάπη της στο στήριγμά της.

Η ανάρτηση της Όλγας Φαρμάκη για την αδερφής της, Γωγώ

«Σ' αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί περαστικά, γεμίζοντάς την με θετική ενέργεια. Ευτυχώς, βέβαια, όπως ενημέρωσε η ίδια η Γωγώ, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο πρέπει να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες και να ξεκουραστεί.

Άλλωστε το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από την δημοσιοποίηση της κατάστασής της είναι η πρόληψη, η οποία πάντα κάνει θαύματα.

Όλγα Φαρμάκη Γωγώ Φαρμάκη
Instagram / Όλγα Φαρμάκη

Η μικρή της αδερφή είναι, μάλιστα, και νονά της κόρης της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταυρός Μαντόπουλος (οι οποίοι πρόσφατα υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης), καθώς το πρωί της Κυριακής 11/9 βάφτισαν την ενάμιση έτους κόρη τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με την μικρούλα να παίρνει το όνομα Μαρέττα, ενώ νονοί της μικρής ήταν η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και ο Γιώργος Παντελίδης.

Φυσικά, παρόντες ήταν και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια, που έλαμπε φυσικά από ευτυχία.

undefined

undefined

undefined