«Ενώ είχε μεγάλη χαρά και αγάπη για το παιδί μας...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Τζένης Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη μετά την γέννηση του γιου τους

Πως πήρε το όνομά του ο μικρός Αρίωνας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ενώ είχε μεγάλη χαρά και αγάπη για το παιδί μας...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Τζένης Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη μετά την γέννηση του γιου τους

Την Παρασκευή 18/11 η Τζένη Θεωνά μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και αναφέρθηκε στην εκπομπή της, Μαμά-δες, για την οποία δέχθηκε παρατήρηση από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και για την ζωή της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους.

Η ηθοποιός εξήγησε, μάλιστα, πως πήρε το όνομά της το παιδί τους και ποια είναι η σχέση της με τον σύντροφό της από την στιγμή που έγιναν γονείς.

Οι δηλώσεις της Τζένης Θεωνά

«Από πέρυσι είχα ξεκινήσει συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση για διάφορα πρότζεκτ και τελικά η εκπομπή "Μαμά – δες" ήταν η ιδανική επιλογή για όλους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα κυρίως από μητέρες γιατί η εκπομπή αφορά πιο πολύ αυτό το κοινό».

«Εάν κάποιος αισθάνεται ότι το περιεχόμενο της εκπομπής δεν τον περιλαμβάνει ως γονέα, εγώ είμαι ανοιχτή να το ακούσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ενώ όσο αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, επισήμανε: «Θα ήθελα να υπάρχει αυτός ο κίνδυνος από τη μία, αλλά και η χαρά από την άλλη ότι συμβαίνει κάτι τώρα και προβάλλεται απευθείας». Και αποκάλυψε για τον γιο της: «Επειδή τον μπαμπά μου τον λένε Άρη και του Δήμου Ιωάννη, αποφασίσαμε να ονομάσουμε τον γιο μας Αρίωνα. Συμβολικά και αλληγορικά το όνομα “Αρίωνας” έχει πολλές αναφορές από τη ζωή μας».

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Ο Αρίωνας ήταν ένας διάσημος κιθαρωδός της αρχαιότητας και μουσικός όπως είναι και ο Δήμος και καταγόταν από τα Μήθυμνα της Λέσβου από όπου κατάγεται και η μητέρα μου και πέρασα όλα παιδικά μου χρόνια εκεί».

«Ενώ είχε μεγάλη χαρά και αγάπη για το παιδί μας, παράλληλα αισθανόταν και φοβερά εκτοπισμένος», σημείωσε για τον καλό της.

Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά είναι μια πολύ τρυφερή μητέρα, η οποία έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα του γιου της Αρίωνα, τον οποίο βλέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και πραγματικά ''λιώνει''.

Η ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση με τον Αρίωνα της στο instagram, στην οποία τον βλέπουμε να είναι ντυμένος spiderman και να τρέχει ανέμελος και χαρούμενος. Φαίνεται, πως ο γιος της είναι ένα πολύ δραστήριο παιδάκι, το οποίο από τώρα έχει δείξει κάποια δείγματα για το τι του αρέσει, όπως είναι η αγάπη που εκδηλώνει για τη μουσική.

Γιος Θεωνά