Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία που πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Αγοράκι ή κοριτσάκι τελικά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ένα παραλήρημα επικρατεί εδώ και λίγα 24ωρα στα social media, με τη νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε λιγότερο από 4 μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Μπορεί και πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης να ήταν ενεργή στα social media, αλλά τώρα τουλάχιστον δεν προσπαθεί να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά την αποκλειστική αποκάλυψη του Youweekly.gr για το ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι (δείτε το εδώ!) η Ελένη Φουρέιρα σα να επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, με μια ανάρτησή της.

«Feeling electric blue/ αίσθηση ηλεκτρισμένου μπλε» έγραψε στην ανάρτηση η Ελένη Φουρέιρα με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν στο instagram πως περιμένει αγοράκι, μιας και το μπλε χρώμα κυριάρχησε έντονα στη νέα της εμφάνιση.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Τα σχόλια που ακολούθησαν

 Ελένη Φουρέιρα

 Ελένη Φουρέιρα φύλο μωρού

Η μετανάστευση, οι γονείς της και όλα όσα δεν ξέραμε για εκείνη

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και παρουσιάστρια αλβανικής καταγωγής. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ως η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό.

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία δέκα ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα , λόγω των ταραχών που ξέσπασαν εξαιτίας του σκανδάλου των Πυραμίδων. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Ελένη Φουρέιρα
24-02-2009 Villa Mercedes-Πάρτυ Θέμη Γεωργαντά

Πολλές φορές τα μέσα ασχολήθηκαν με τη καταγωγή της. Τον Ιανουάριο του 2011, δήλωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα: «Η μητέρα μου κατάγεται από το Μέτσοβο και ο πατέρας μου έχει Μεξικάνικες ρίζες». Τον Δεκέμβριο του 2010, ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη αποκάλυψε ότι «το πραγματικό όνομά της είναι: Eντέλα Φουρεράι (Entela Foureraj), ενώ οι γονείς της λέγονται Kristaq (ο πατέρας της) και Μarjeta (η μητέρα της)».

Αμέσως μετά την εκπομπή, η ίδια έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι «Το επίθετο και η καταγωγή της οικογένειάς μου είναι από το Μεξικό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και αυτό είναι δεκτό». Αργότερα, η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό Kool: «Έκρυψα πως έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί στο ξεκίνημά μου πήγαινα στις δισκογραφικές και πριν καλά-καλά μπω στις «Mystique», δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν ταμπού γι' αυτούς». Επίσης δήλωσε ότι αν και ο παππούς της ήταν Έλληνας, είχε αναστολές να πει ότι είναι Βορειοηπειρώτισσα και το μόνο που διασαφήνισε ήταν το μέρος που γεννήθηκε και όχι η εθνικότητά της.