Θα γίνει πολύ σύντομα γιαγιά - Η σπάνια φωτογραφία του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τη μητέρα της Σπυροπούλου

Από εκεί έχει πάρει τον αέρα της η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες και παράλληλα πρωτόγνωρες περιόδους της ζωής, καθώς εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η παρουσιάστρια, που τόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια και πάντα μιλάει με τα καλύτερα για τους γονείς της, περιμένει πως και πως να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

Η έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη μητέρα της

Να τονίσουμε εδώ, πως η καταγωγή της δεν είναι από την Αθήνα, αλλά από τη Ρόδο και έτσι η βοήθεια, που θα έχει θα είναι πιο περιορισμένη. Επειδή ωστόσο, η μαμά της, η κυρία Πόπη θα θέλει να είναι παρούσα στις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα, το πιο πιθανό είναι να είναι στην Αθήνα, αφού οι σχέσεις της με το ζευγάρι είναι άψογες (δείτε εδώ με τι ασχολείται η μαμά της Κωνσταντίνας).

Σπυροπούλου μητέρα
Σπυροπούλου μητέρα

Η εμφάνιση της μητέρας της Κωνσταντίνας στον πολιτικό της γάμο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν στις 2/10 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με την πρώτη μάλιστα να συγκινείται κατά τη διάρκεια της τελετής, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος που τους πάντρεψε.

Η εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί (δείτε εδώ τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το ζευγάρι) και απαθανάτισε τους καλεσμένους, τον στολισμό και την οικογένεια των νεόνυμφων. Όπως είδαμε, ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εξίσου εντυπωσιακές ήταν και η μαμά και η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου,

Εκείνοι μάλιστα που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης. Ο στολισμός στο Δημαρχείο ήταν λιτός με λευκά λουλούδια.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.