Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Γιώργος Λιβάνης - Μετά το ''σούσουρο'' με τη Μαριάλενα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη

Η αποκάλυψη για τα ερωτικά του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, κυκλοφορώντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Για τα επαγγελματικά του λοιπόν και άλλες πτυχές της ζωής του μίλησε τη Δευτέρα 21/11 σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, κάνοντας και μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, καθώς δεν είχε ξαναμιλήσει για αυτό το κομμάτι με τα όσα συνέβησαν με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ όσα είχε δηλώσει η πρώην παίκτρια survivor για τον Λιβάνη).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη για την προσωπική του ζωή

«Τον τελευταίο χρόνο παίρνω πάρα πολύ ωραία μηνύματα. Πολύ περισσότερα από πριν. Αν εννοείς όμως φλερτ, πριν ήταν πιο πολύ. Ίσως με φοβούνται δεν ξέρω. Μια χαρά είμαι εντάξει. Υπάρχει κάτι ωραίο στη ζωή μου. Ναι. Είναι εκτός χώρου. Επειδή είναι πάρα πολύ καινούριο, θα αφήσω να πάρε λίγο το αέρα του αυτό», είπε ο Γιώργος Λιβάνης στο Κοσμοράδιο.

Γιώργος Λιβάνης

Οι δηλώσεις του Λιβάνη για τη Μαριαλένα

Ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος έχει μετατρέψει το σπίτι του σε πίστα, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή Κοσμοράδιο και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και όλες τις φήμες που ακούστηκαν εις βάρος του την περασμένη χρονιά, ειδικά μετά την συμμετοχή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4, αφού όλα έδειχναν πως ήταν ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως αυτό ήταν κάτι που τον δυσαρέστησε και τον στεναχώρησε πολύ, διότι προτιμά να ακούγεται το όνομά του για την μουσική του, παρά για όσα συμβαίνουν με τις σχέσεις του με άλλους ανθρώπους και τα προσωπικά του.

«Πέρσι υπήρχε μια αναφορά παραπάνω στο όνομα μου, η οποία έγινε λίγο χωρίς να το θέλω αλλά εγώ την αλήθεια την ξέρω. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ δεν είναι ότι ακούγονταν κάποια πράγματα για μένα αλλά ότι δεν είχα συνηθίσει να ακούγεται το όνομα Λιβάνης, Λιβάνης, Λιβάνης.

Είχα συνηθίσει δηλαδή όποτε ακούω το όνομα μου, είτε στην τηλεόραση είτε από ανθρώπους του χώρου, σε σχέση με ότι έχει να κάνει με την μουσική. Επειδή ήμουν λίγο αρχάριος και λίγο άβγαλτος, κάποιες φορές με στεναχωρούσε το να ακούω κάποια πράγματα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι ένα καλό που μου έκανε όλη αυτή η διαδικασία είναι πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι μέσα από μια τέτοια φάση. Και αυτό έστω και πέντε, δέκα άνθρωποι να κατάλαβαν ποιος είμαι και πως σκέφτομαι, να βοήθησε και να έβαλε ένα λιθαράκι στον χαρακτήρα μου τουλάχιστον γιατί μου αρέσει να ξέρει ο κόσμος ότι ο Γιώργος είναι αυτός».

«Αν έχω μια σχέση, επειδή μ’ αρέσει να κυκλοφορώ ελεύθερος και να χαίρομαι με την κοπέλα μου, θα το βγάλω μόνος μου. Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να βγει αυτό το πράγμα. Όμως θέλω όταν γίνει αυτό να είμαι τουλάχιστον λίγο σίγουρος την επόμενη φορά, να το έχουμε τσεκάρει», κατέληξε.

Γιώργος Λιβάνης