Είναι 5ψήφιο το νούμερο - Το υπέρογκο ποσό που πήρε η Δήμητρα Παπαδήμα για ένα guest στην τηλεόραση

Έχει ζήσει τις χρυσές εποχές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα του Mega τη Δευτέρα 31/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε για την οικογένεια και το παιδί της έκανε και μια αποκάλυψη, που αφορά στα επαγγελματικά της.

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός έχει κάνει πολύ καλές δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση και έτσι είχε την τύχη να ζήσει και τη γνωστή χρυσή εποχή, αφού όπως τόνισε στην κάμερα της εκπομπής έχει πληρωθεί με 5ψηφιο ποσό για ένα guest (δείτε εδώ ποιον γνωστό ηθοποιό κατηγόρησε η Παπαδήμα, πως τα έπαιρνε).

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα για το ποσό που έχει πάρει για ένα guest

«Έχω μετανιώσει για ρόλο που είπα ναι. Έπαιξα και ήταν μία βλακεία. Έχω πάρει 10.000 ευρώ στην τηλεόραση για μία guest εμφάνιση», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα στο Mega Καλημέρα του Mega.

«Μου παραβίαζε το εσώρουχό μου πάνω στη σκηνή»

Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real, η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για ακόμα μία φορά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε πριν από μερικά χρόνια επί σκηνής στο θέατρο από συνάδελφό της.

«Έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για μένα. Με τάραξε.

Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και θα πηγαίναμε να παίξουμε στην Πάτρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μού παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή. Ήθελα να πάω να καταγγείλω το περιστατικό, αλλά μετά σκέφτηκα ποιος θα με υποστηρίξει. Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε…

Ο κόσμος πίστευε ότι είναι μέρος της παράστασης, αλλά δεν ήταν. Αμφέβαλα για τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκεφτόμουν μήπως τον προκάλεσα εγώ στην ερωτική σκηνή», δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δήμητρα Παπαδήμα σεξουαλική παρενόχληση

«Έχει πλάτες που τον στηρίζουν»

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια εφ' όλης της συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και την παρενόχληση που είχε δεχθεί κι η ίδια παλιότερα.

Έχετε πει πως δεχόσασταν επανειλημμένως σεξουαλική παρενόχληση πάνω στην σκηνή και μάλιστα αναγκαστήκατε να βάλετε σορτς για να τον αποφύγετε αλλά σας το έσκισε. Σας κάλεσε κάποιος εισαγγελέας για να μιλήσετε για αυτό το όνομα;

Το θέμα παρενόχλησης πάνω στην σκηνή όπως έχω πει πως έχω δεχτεί, δεν μπαίνει σε εισαγγελικά γραφεία. Δεν μου αρκούν αυτά τα συνηθισμένα. Θα δούμε την εξέλιξη στην συνέχεια… Έχει επεισόδια.

Αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να παίζει κανονικά; Πώς το αντέχετε αυτό;

Δεν παίζει ρόλο αν το αντέχω. Το θέμα είναι πως έχει πλάτες που τον στηρίζουν. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Αυτοί συμπεριφέρονται ως θεοί ή ως κτήνη. Αν δεν κατάπινα αμάσητα τέτοιες καταστάσεις, τώρα θα ήμουν στο τρελάδικο ή θα είχα αυτοκτονήσει ή ακόμα πιο σίγουρα θα είχα δολοφονήσει. Παίρνω πού και πού τα χάπια αντοχής, ξέρετε, ότι παίρνουν, όλοι. Τα απαγορευμένα που τα πουλάνε ως σωτήρια.

Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Πώς αφήνετε έναν άνθρωπο να σας το κάνει αυτό κατ’ επανάληψη;

Δεν άφησα να συμβεί κάτι τέτοιο. Έδινα μάχη πάνω στην σκηνή όσες φορές συνέβη, ώσπου εγκατέλειψα για πολλοστή φορά. Με νίκησαν δηλαδή, γιατί κανένα κράτος, κανένας εισαγγελέας δεν με προστατεύει. Για άλλη μια φορά χωρίς δουλειά. Για άλλη μια φορά χωρίς «γνωριμίες». Με λένε ασυμβίβαστη. Σας πληροφορώ ότι οι συμβιβασμοί που έχω κάνει λειτουργούν στο σώμα μου ως ρόφημα διαίτης, για αυτό είμαι φτερό στον άνεμο, πετσί και κόκκαλο. Όμως με κρατά ζωντανή η παιδικότητα που αντικρίζω στον καθρέφτη μου παρά τα χρόνια μου. Την αξιοπρέπειά μου δεν την αγγίζει κανείς. Δεν την ραγίζει.