«Θέλω να το ξέρεις...» - Η νέα ατάκα της Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο ''φουντώνει'' τις φήμες για τη μεταξύ τους κόντρα

Η απάντησή του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλω να το ξέρεις...» - Η νέα ατάκα της Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο ''φουντώνει'' τις φήμες για τη μεταξύ τους κόντρα

Πολλοί θεωρούν πως ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έχει ανοίξει μια τηλεοπτική - άτυπη κόντρα, καθώς ο Δημήτρης δεν έχει την παλιά του θέση στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 22/11 τον είδαμε να κάθεται και πάλι στο πάνελ (δείτε εδώ τον λόγο) και στην συνέχεια την παρουσιάστρια να του δίνει πάσα για να παρουσιάσει το δικό του κομμάτι, τονίζοντας του πως εκείνη από τη μεριά της γελάει πολύ με τις ατάκες και τη γενικότερη παρουσία του.

Η νέα ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Είχα αγωνία, τρεις άνθρωποι σήμερα θα τη γεμίσουμε την εκπομπή; Παναγία μου να ξεματιαστούμε! Εσύ θα πας να μπεις στο δωματιάκι σου. Για καλό και για κακό φώναζε εσύ γιατί θέλω να ξέρεις ότι καμιά φορά εδώ δεν σε ακούμε. Θέλω να το ξέρεις, κάνουμε τα νοήματά μας, αν μας βλέπεις και είμαστε μουγγοί -γιατί συνήθως με σένα γελάμε, το κομμάτι σου αυτό είναι συγκλονιστικό. Θες γιατί αισθάνεσαι πιο χαλαρός», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για την τηλεοπτική κόντρα Μενεγάκη και Ουγγαρέζου

Το βράδυ της Δευτέρας 21/11 η Ζήνα Κουτσελίνη πραγματοποίησε ένα λαμπερό πάρτι στο Pasaji στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσει τα 30 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλά λαμπερά πρόσωπα που θέλησαν να την τιμήσουν με την παρουσία τους (δείτε αποκλειστικά πλάνα του youweekly.gr).

Στις δηλώσεις λοιπόν, που έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στην εκπομπή της στο MEGA (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μου αρέσει πολύ επαγγελματικά, παρόλο που έχουμε σκοτωθεί τα δυο μας. Η Ελένη δεν αδικεί. Μπορεί να έχουν πληγωθεί και οι δυο πλευρές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.