Έχουν τα ίδια μάτια και χαμόγελο - Αυτή είναι η θεία της Ελένης Μενεγάκη, Μαρία

Μοιάζουν λέτε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Έχουμε δει την μαμά της, έχουμε δει μέχρι και την πεθερά της (δείτε την εδώ), ωστόσο ποτέ δεν είχαμε δει μέχρι τώρα την θεία της Ελένης Μενεγάκη. Την Τρίτη 22/11, ωστόσο, το απόγευμα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και η αλήθεια είναι πως το δέσιμό τους είναι ολοφάνερο.

Είναι και εκείνη ξανθιά, με κοντά μαλλιά και μπούκλες και το χαμόγελο, όπως και τα μάτια της θυμίζουν πολύ την "οικοδέσποινα" του MEGA. Όπως μαρτυρά το επίθετό της, είναι από την μεριά του πατέρα της και το μικρό της όνομα είναι Μαρία.

Αυτή είναι η θεία της Ελένης Μενεγάκη

«Με την αγαπημένη μου θεία Μαρία Μενεγάκη στην παρουσίαση του βιβλίου της, Ζωή Ν. Δραγούμη και Άρτυρ ντε Γκομπινώ δυο πλειάδας στον Ελληνικό ουρανό! Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Ναταλία Δραγούμη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ελένη Μενεγάκη θεία
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας στην μαμά της

Λίγο καθυστερημένα μπήκε στις 16/11 στο πλατό της εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη, όμως κατάφερε να αντιμετωπίσει το γεγονός με μεγάλο επαγγελματικό, αφού είναι παρουσιάστρια από το 1991 μέχρι και σήμερα.

Αφού λοιπόν, καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, προχώρησε προς την κουζίνα για να συναντήσει τον σεφ της, Γιώργο Τσούλη ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπά και δημοσίευσε φωτογραφία του μπέμπη του.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα νόστιμα γιουβαρλάκια του σεφ λέγοντας πως θα φτιάξει τη συνταγή του, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούσε της μαμάς της.

«Mητέρα συγγνώμη! Τα γεμιστά σου δεν υπάρχουν, τα γιουβαρλάκια σου δεν υπάρχουν αλλά τα γιουβαρλάκια του Τσούλη είναι πιο δυνατά…. Συγγνώμη. Είναι πολύ τιμητικό Γιώργο γιατί σαν τη μαγειρική της μαμάς μου… δεν βάζω κανέναν παραπάνω», είπε η Ελένη.