4η ημέρα εκτός Μega Καλημέρα - Οι εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Τσουρού

Τι συμβαίνει με τον δημοσιογράφο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε το πάνελ του Mega Καλημέρα να έχει πραγματικά αποδεκατιστεί, καθώς μετά τον Κώστα Τσουρό, βγήκε και άλλο μέλος της εκπομπής θετικό στον κορωνοϊό.

Σε ό,τι αφορά την υγεία του όμως, φροντίζει ο ίδιος να κρατάει ενήμερο το κοινό, καθώς βγαίνει ζωντανά από το σπίτι του στην εκπομπή. Πιο αναλυτικά την Τετάρτη 23/11 τον είδαμε ξανά (δείτε πως ήταν χθες στην υγεία του) να εξηγεί, πως μέρα με τη μέρα αισθάνεται καλύτερα.

Οι νέες δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊο

«Και μόνο, που σας βλέπω είμαι χαρούμενος. Εσύ πως μας γλίτωσες και δεν κόλλησες Ελεονώρα», είπε ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα να απαντάει «Είδες για να κάνεις αγκαλιές με τον Πάτρα;».

Η συγκινητική αναφορά του Τσουρού στον πατέρα του

Το μεσημέρι της Τρίτης (4/10) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής ο Κώστας Τσουρός. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος του MEGA δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να μιλήσει για την προσωπική του ζωή καθώς "λύγισε" αναφερόμενος στον πατέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει φανερά με αφορμή ένα σχόλιο που είχε δεχτεί στα social media, -δείτε εδώ αναλυτικά.

«Μικρός όταν αναλάμβανα να κάνω κάτι θα το έβγαζα εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Πάντα αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντα ήθελα την αποδοχή, να αποδείξω ότι κάτι μπορώ να κάνω. Όταν έβλεπα την αδελφή μου να πετυχαίνει πράγματα ήθελα να τα κάνω και εγώ για να βγάλω τους γονείς μας ασπροπρόσωπους.

Πολλά πράγματα τα έκανα για τους γονείς μου και κυρίως τον πατέρα μου, που ήταν ναυτικός και έλειπε, για να του δείξω ότι τα κατάφερα. Δεν έχω πει στον πατέρα μου ότι πολλά τα έχω κάνει για εκείνον… Είμαι χαρούμενος που πια ο πατέρας μου είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου».