Τη ρώτησαν για την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη - Η πρωτοφανής αντίδραση της Πόπης Μαλλιωτάκη

Συνοδευόμενη από τον γιο της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τη ρώτησαν για την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη - Η πρωτοφανής αντίδραση της Πόπης Μαλλιωτάκη

Μέσα από πάνελ και εκπομπές βλέπουμε να ανταλλάσσουν απόψεις και κατηγορίες τελευταία η Πόπη Μαλλιωτάκη και η οικογένεια του πρώην συζύγου της και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η αδερφή μάλιστα του εκλιπόντος έχει δείξει τη δυσαρέσκειά της για την τραγουδίστρια και τελικό αποτέλεσμα ήταν το εξώδικο, που της έστειλαν (δείτε εδώ τι απαγορεύουν στη Μαλλιωτάκη). Όλα αυτά λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει και να σχολιάσει η τραγουδίστρια σε βραδινή έξοδο με τον γιο της, με δηλώσεις που ακούσαμε την Τετάρτη 23/11 στο Happy Day του Alpha.

Οι δηλώσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη για όσα της καταλογίζει η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Δεν θέλω, πραγματικά δεν θέλω. Δεν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μου για τίποτα», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν άφηνε τον αδερφό μου να...»

Στα δικαστήρια θα συναντηθούν όπως φαίνεται, η Πόπη Μαλλιωτάκη με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, λόγω της απόφαση της πρώτης να κάνει ταινία τη ζωή της. Μάλιστα, μερικές δηλώσεις που πραγματοποίησε σχετικά με τις απιστίες του, έκαναν τόσο τη μητέρα του όσο και την αδερφή του αείμνηστου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το 2008, να ξεσπάσουν.

Την Πέμπτη 17/11 η Λίτσα Λαζαρίδη, μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα εξαπολύοντας απίστευτη επίθεση στην Πόπη Μαλλιωτάκη, κάνοντας αποκαλύψεις.

«Μέχρι τώρα δεν ήθελα να βγω, αλλά με τα ψέματα που λέγονται, κάπου φόρτωσα. Ο αδελφός μου ακόμα και νεκρός πουλάει. Έτσι δεν είναι; Πάντα ήμουν δίπλα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, τη στήριζα σε ό,τι κι αν έλεγε και σε όποιο κανάλι κι αν έβγαινε.

Αν θυμάστε, έβγαινε και κατηγορούσε την Ηλιάδη, τώρα τελευταία τα βρήκαν, χωρίς να βρεθούν τα παιδιά τους. Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Αν θέλουν να ειπωθούν αλήθειες, να ερωτηθεί και η μητέρα και εγώ για να γίνει σωστά η ταινία μικρού μήκους. Όπως έκανε και το βιβλίο; Ούτε αυτό έγινε. Είναι διαφημιστικά κόλπα για να ανεβάζουν τα κασέ τους.

Αν θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της, θα πρέπει να βρει κι έναν ηθοποιό να παίξει τον ρόλο του Γεωργουλέτη, του πρώτου συζύγου της. Ξέρει εκείνη γιατί το λέω αυτό. Εφόσον θέλει και η Αγγελική Ηλιάδη να πρωταγωνιστήσει, ας πρωταγωνιστήσει και η πρώτη γυναίκα του αδελφού μου που σήμερα έχει μία κόρη, την ανιψιά μου τη Μαρία που είναι μία άριστη ποινικολόγος. Που αυτό το παιδί μεγάλωσε με την μητέρα του, που δεν είδε ούτε ένα ευρώ από τον πατέρα του…

.Όταν η Πόπη Μαλλιωτάκη γνώρισε τον αδελφό μου, την Νίνα, η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος. Τότε εκείνη ήταν με τον πρώην σύζυγό της στο Ντίσελντορφ, έμπλεξε ο αδελφός μου μαζί της, έφυγαν στην Ελλάδα. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της η ανιψιά μου. Από την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν επιτράπηκε ποτέ στον αδελφό μου να πάει να δει την κόρη του. Όσον αφορά στη σχέση της Μαλλιωτάκη και της Ηλιάδη, αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. Τους ρωτάς αν βρεθήκανε τα παιδιά τους; Εμένα με νοιάζει να μην προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Μέχρι εδώ. Την περιουσία που έχει η Ποπή Μαλλιωτάκη την απέκτησε από τον αδελφό μου», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Λαζαρίδη.