Κιβωτός του κόσμου: «Το λέω βασανιστικά...» - Στο πλευρό του Πάτερ Αντώνιου η Ζήνα Κουτσελίνη

Πήρε ανοιχτά θέση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: «Το λέω βασανιστικά...» - Στο πλευρό του Πάτερ Αντώνιου η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τη σειρά της την Τρίτη 22/11 σχολίασε το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, που έχει να κάνει με τις καταγγελίες ανηλίκων και ενηλίκων στην Κιβωτό του κόσμου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν μέσα από την εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star τόνισε, πως δυσκολεύεται να πιστέψει όλα αυτά, για τα οποία καταγγέλλονται ο Πάτερ Αντώνιος και η σύζυγος του και έτσι θα περιμένει τη δικαιοσύνη να βγάλει το πόρισμά της (δείτε εδώ τις νέες καταγγελίες για τις συμπεριφορές της Πρεσβυτέρας στα παιδιά).

Οι νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Πάτερ Αντώνιο

«Κρατάω την επιφύλαξή μου. Οι δομές είναι απαραίτητες, γιατί δυστυχώς προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά από κει και πέρα φαίνεται ότι τώρα στην "Κιβωτό του κόσμου" υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και το λέω. Θα με δείτε να το λέω βασανιστικά αυτό, αλλά θέλω να το λέω! Διότι εγώ μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για μένα και για τα μάτια μου, ο πατήρ Αντώνιος και όλοι εκεί στην "Κιβωτό" θα είναι αθώοι», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ποια είναι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ της δομής

Ανακοινώθηκε η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κιβωτού του Κόσμου, με το υπουργείο Εργασίας να δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσώπων που θα αναλάβουν το «τιμόνι» της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (δείτε εδώ).

Ωστόσο, πρόεδρος αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία είναι Πρόεδρος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

To 2016 τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».