Κιβωτός του κόσμου: «Πατέρα Αντώνιε ποιος είστε;» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με νέα μαρτυρία

Φώναζε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: «Πατέρα Αντώνιε ποιος είστε;» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με νέα μαρτυρία

Συνεχίζουν και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου, με τον 19χρονο να ξετυλίγει ένα κουβάρι, που πλέον κρατάνε και άλλα παιδιά στα χέρια τους (δείτε εδώ τη σοκαριστική μαρτυρία για όσα ζούσε ο 19χρονος).

Μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 23/11 ακούστηκε η περιγραφή φίλου του 19χρονου, που ενισχύει με τη σειρά του όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, αφού άκουσε τη νέα μαρτυρία έγινε έξαλλος, με αποτέλεσμα να μονολογεί σαν είχε μπροστά του τον Πατέρα Αντώνιο.

Η έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα για τον Πάτερ Αντώνιο

«Πατέρα Αντώνιε αυτά μας έχει διδάξει ο Χριστός; Αυτά μας έχει διδάξει η θρησκεία μας; Ποιος είστε; Ποιος σας έδωσε αυτή την εξουσία αυτή; Ποιος σας την έδωσε ο Θεός, ο Χριστός; Είχατε κάποια ενόραση ή κάποιος άνθρωπος και δεν το γνωρίζουμε; Είχατε δημιουργήσει ένα στρατό τιμωρών που βασανίζατε, τιμωρούσατε, φυλακίζατε τις αγνές ταλαιπωρημένες ψυχές… που είχαν μάθει ότι είναι σκοτάδι η οικογένεια, βρήκαν μία άλλη μεγάλη οικογένεια για να βρουν το φως και εσείς λειτουργούσατε ως τιμωρός… και οι υπηρέτες σας.», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Εκεί πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές του κόσμου

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πρώτη καταγγελία, που αφορά στην Κιβωτό του κόσμου καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν συνεισφέρει στην δομή και πλέον νιώθουν εκτεθειμένοι με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Μία μία οι δωρεές αποσύρονται (δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα δε θα δώσει χρηματικό ποσό , που είχε προγραμματίσει) και η νέα εξέλιξη, που έγινε γνωστή την Τρίτη 22/11 μέσω του Super Κατερίνα του Alpha φέρνει τα πάνω κάτω.

Άνδρας λοιπόν, αποκάλυψε ανώνυμα στην κάμερα της εκπομπής, πως συχνά έβλεπαν να πωλούνται πράγματα, που ο κόσμος προσέφερε για τη διαβίωση των παιδιών.

«Πουλούσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα από τις δωρεές σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές».