Με νέο look στα μαλλιά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ανανεωμένη μετά το Love Island

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
( instagram / ilianapapageorgiou)
( instagram / ilianapapageorgiou)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει απασχολήσει αρκετά την showbiz τον τελευταίο καιρό (δείτε εδώ το λόγο), όμως τώρα είναι για καλό. Το διεθνούς φήμη μοντέλο ξεκίνησε τις αλλαγές, ενώ καλά καλά δεν έχει προλάβει να έρθει στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση του Love Island (δείτε εδώ τον λόγο που τελείωσε πρόωρα) στην Τενερίφη.

Πως άλλαξε τα μαλλιά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις με το Love Island βρέθηκε στο Λονδίνο για λίγες μέρες και στην συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα. Τι έρχεται αμέσως επόμενο; Η επίστεψη της στο κομμωτήριο.

Το πρωί την Τετάρτη 23/11 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως επισκέφτηκε τον καλό της φίλο hair expert Δημήτρη Σαράντου και όπως είδαμε ανανέωσε το καστανό της χρώμα με πιο σκούρα ρίζα και λίγες πιο ανοιχτόχρωμες πινελιές στις άκρες.

Πιστή στο φυσικό της χρώμα, η Ηλιάνα έχει από τα πιο υγιή και πλούσια μαλλιά της ελληνικής showbiz και ενίοτε παίζει με τις αποχρώσεις του καστανού. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η 34χρονη, ανανέωσε και το κούρεμά της ενώ όπως θα δεις μακραίνει και τις αφέλειες τις οποίες και τίμησε για αρκετό διάστημα.

Η Ηλιανα παπαγεωργόυ με τον κομμωτή της
(instagram / ilianapapageorgiou)

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, είναι ξανά σε σχέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάτι που έγινε γνωστό και συζητήθηκε αρκετά μες το καλοκαίρι. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του (δείτε εδώ γιατί) και δεν διστάζει να δείξει τον έρωτά του.

Η Ηλιάνα έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις της στον αγαπημένο της ενώ μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 22/10 η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς πάει η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Η ίδια λοιπόν για πρώτη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του και έγραψε: «Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στο Γιάννη ότι ανέβασα φωτό μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει».

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη