Μετά τη δωρεά του συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη - Ο απαράβατος όρος που θέτει η Kιβωτός του κόσμου

Βγήκε και αυτό στο φως της δημοσιότητας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά τη δωρεά του συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη - Ο απαράβατος όρος που θέτει η Kιβωτός του κόσμου

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Ηappy Day του Alpha, οι οποίες ακούστηκαν την Τετάρτη 23/11 με τη ίδια να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τη δράση της δομής ''Κιβωτός του κόσμου''.

Οι καταγγελίες, που αφορούν στον οργανισμό έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τα μέσα με πολλούς να αγχώνονται για το που πήγαιναν οι δωρεές κα προϊόντα, που συλλέγονταν για τα παιδιά. Η σχεδιάστρια από τη μεριά της αποκάλυψε έναν όρο, που έθεταν από τη μεριά του φορέα σε όσους επιθυμούσαν να κάνουν δωρεά και δεν ήταν ευρέως γνωστός (δείτε εδώ ποια γνωστή Ελληνίδα ήθελε να παραχωρήσει το σπίτι της στην Κιβωτό).

Η αποκάλυψη της Σίλιας Κριθαριώτη για τη δωρεά του άντρα της στην Κιβωτό του κόσμου

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια για να φιλοξενούνται παιδιά. Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια», τόνισε η Σίλια Κριθαριώτη.

Εκεί πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές του κόσμου

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πρώτη καταγγελία, που αφορά στην Κιβωτό του κόσμου καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν συνεισφέρει στην δομή και πλέον νιώθουν εκτεθειμένοι με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Μία μία οι δωρεές αποσύρονται (δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα δε θα δώσει χρηματικό ποσό , που είχε προγραμματίσει) και η νέα εξέλιξη, που έγινε γνωστή την Τρίτη 22/11 μέσω του Super Κατερίνα του Alpha φέρνει τα πάνω κάτω.

Άνδρας λοιπόν, αποκάλυψε ανώνυμα στην κάμερα της εκπομπής, πως συχνά έβλεπαν να πωλούνται πράγματα, που ο κόσμος προσέφερε για τη διαβίωση των παιδιών.

«Πουλούσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα από τις δωρεές σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές».