Σταματά τη διαδικασία δωρεάς του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου η Δήμητρα Κατσαφάδου - «Πάγωσε η ψυχή μου»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μία από τις διάσημες οι οποίες προσπάθησαν να βοηθήσουν έμπρακτα την Κιβωτό του Κόσμου, καθώς ήταν έτοιμη να παραχωρήσει το σπίτι της ως δωρεά στον οργανισμό (δείτε εδώ την υπερπολυτελή κατοικία της).

Παρόλα αυτά, εξαιτίας των καταγγελιών και των στοιχείων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η ίδια αποφάσισε να "παγώσει" την διαδικασία αυτή και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σταματά τη διαδικασία της δωρεάς του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου η Κατσαφάδου

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου. Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δήμητρα Κατσαφάδου Κιβωτός του Κόσμου
Instagram / Δήμητρα Κατσαφάδου

Αποσύρει τη δωρεά της και η Άννα Μαρία Βέλλη

Σάλος έχει προκληθεί από την Πέμπτη 17/11, καθώς έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καταγγελίες, που βγήκαν στη φόρα σχετικά με τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου (δείτε εδώ την πρώτη καταγγελία).

Το θέμα, όπως είναι φυσικό πήρε εκτάσεις και πλέον διενεργείται έρευνα σχετικά με το τι συμβαίνει στις δομές του οργανισμού στη χώρα. Όσοι ωστόσο εμπλέκονται με το μη κερδοσκοπικό αυτό έργο έχουν αρχίσει και ξεσπούν με την Άννα Μαρία Βέλλη να κάνει μία ανάρτηση την Παρασκευή 18/11 στο instagram, με την οποία αποσύρει δωρεά της (δείτε εδώ την επίσημη απάντηση της Κιβωτού).

«Μετά από συνεχείς αναφορές τις τελευταίες μέρες σε περιστατικά κακοποίησης από την Κιβωτό του Κόσμου, επιλέγουμε να αποσύρουμε τη δωρεά μας από τα έσοδα του μπαζάρ γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το που θα διαθέσουμε τελικά τα έσοδα και φυσικά είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε οργανισμούς που γνωρίζετε πως ίσως έχουν ανάγκη».

Άννα Μαρία Βέλλη - ΚιβωτόςΆννα Μαρία Βέλλη - Κιβωτός