Ότι πιο γλυκό - Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά στην φωτογραφία της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη

Τα κοπλιμέντα του σεφ στην παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Mairi Sinatsaki
Instagram / Mairi Sinatsaki

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει από στιγμή σε στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η όμορφη επιχειρηματίας μπορεί να μην έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού, ωστόσο σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ και μια φωτογραφία της με την διαφορά στο σώμα της).

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη & το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά

Η ίδια μάλιστα χθες 22/11 ανέβασε μια ακόμα selfie της στο instagram της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπερβολικά «κοντινό» [που δε χρειαζόταν] για να πω ευχαριστώ για οοοοολες τις ευχές που μου έχετε στείλει για την γιορτη μου! Σας κερνάω διαδυκτιακά τρουφάκια και επιστρέφω τις ευχές σε όλους σας! Μόνο καλό και υγεία για όλους μας πιπολ μου».

Μάλιστα, ένα από τα σχόλια που ξεχωρίσαμε ήταν αυτό της Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος της έγραψε: «Λάμπεις».

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη
Instagram / Mairi Sinatsaki
Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη & το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά

Τα σχόλια που δέχεται για το μέγεθος της κοιλιάς της

Δεν μένει πολύ καιρός για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μαίρη Συνατσάκη και παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να μην έχει μια πολύ μεγάλη κοιλία συγκριτικά με άλλες εγκυμονούσες, που βλέπουμε.

Σχετικές ερωτήσεις λοιπόν δέχεται στο instagram με την ίδια να απαντάει την Τετάρτη 16/11 σε έναν ακόλουθο της, πως δεν επιθυμεί να δέχεται σχόλια για το μέγεθος της κοιλιάς της, γιατί αυτό έχει να κάνει συνολικότερα με την υγεία του παιδιού (δείτε εδώ πως αποκαλεί η ίδια το βρέφος).

«Παιδί μου υπάρχει μωρό εκεί μέσα; Εγώ αυτή την κοιλιά την είχα τριών μηνών», ήταν η ερώτηση ενός ακόλουθου με τη Μαίρη Συνατσάκη να απαντάει: «Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια, αλλά επειδή είμαστε και τελική ευθεία και όλα έχουν να κάνουν πια με την ανάπτυξη του πιτσινιού, μην μου την μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι. Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε ημέρα της ζωής μου να είναι αρκετή».

Συνατσάκη