«Πριν από αρκετούς μήνες...» - Η αποκάλυψη του Φοίβου για τις σχέσεις του σήμερα με την Δέσποινα Βανδή

Τι απαντά στις φήμες που τους θέλουν να είναι τσακωμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πριν από αρκετούς μήνες...» - Η αποκάλυψη του Φοίβου για τις σχέσεις του σήμερα με την Δέσποινα Βανδή

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη του MEGA μίλησε ο Φοίβος, ο οποίος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Γεια» που υπογράφει ο ίδιος. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για το μιούζικαλ, αλλά φυσικά και για τη Δέσποινα Βανδή και τις σχέσεις του σήμερα.

Ο ίδιος λοιπόν αποκάλυψε πως κάλεσε τη τραγουδίστρια στο μιούζικαλ, ενώ την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν τσακώθηκαν ποτέ. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, μίλησε και για την κόντρα του με τον Νίκο Καρβέλα.

Οι δηλώσεις του Φοίβο για την Δέσποινα Βανδή

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος Γεια έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους, και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου, διότι η Δέσποινα υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα. Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα 17 χρόνια, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας τσακωμός. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση», είπε ο Φοίβος.

«Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα»

Στη θρυλική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε μετά τα ξημερώματα στις 17/2 ο Φοίβος. Ο πολυτάλαντος συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός μίλησε εκ βάθρων για τη ζωή και την καριέρα του. Μεταξύ άλλων, δε μπόρεσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, καθώς οι 2 τους έγραψαν από κοινού πορεία!

Κατά καιρούς και μετά τη λήξη της 17ετής τους συνεργασίας, ακούστηκαν δίαφορα , καθώς υπήρχε στον αέρα μια υποτιθέμενη κόντρα! Δεν είναι τόσο περίεργο άλλωστε να το πιστέψει κανείς, καθώς ο Φοίβος έχει ένα ιδιαίτερο προφίλ (δείτε την Ελένη Φουρέιρα να μιλάει για τις ''περιέργειες'' του). Ωστόσο μέσα απο τις δηλώσεις του βάζει τις φήμες σε μια τάξη και ξεκαθαρίζει δημόσια.

«Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω.

Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε» σημείωσε ο Φοίβος.

Oι δηλώσεις της η Δέσποινας Βανδή: «Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για τον Φοίβο που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα στον Φοίβο είναι ότι ποτέ δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί. Εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος «Γεια», ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική τα τελευταία 50 χρόνια… Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 15 με 16 χρόνια. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις…».